On the road :)

20.10.2014
Ensimmäisestä kuvasta voisi päätellä, että olen ollut taas poronsarvien metsästyksessä, mutta Nou ! Tämä rohkea Petteri yritti kyllä tyrkyttää omiaan auton keulaan, mutta törmäykseltä vältyttiin. Kunhan moikattiin ja jatkettiin matkaa molemmat :) Oikeasti olin työn merkeissä liikkeellä ja koska matka kulki myös Pellon ohitse, niin tokihan piipahdin Seita Shopissa, joka on yksi lempikaupoistani kun puhutaan sisustuksesta. Putiikin valikoima on todella laaja ja useimmat tuotteet myös minun makuuni. Tällä kertaa olin aika kiireinen, joten ehdin vain hieman kurkistella mahdollisia joululahjahankintoja. Täytyy poiketa uudestaan sitten paremmin. Seita Shopissa on mukava henkilökunta ja sainkin luvan räpsäistä muutaman kuvan tänne blogiinkin!


Mielenkiinnolla katselin myös mattovalikoimaa, koska kodinhoitohuone kaipaisi uutta mattoa.

Pappelinan valikoima on Seita Shopissa todella hyvä. Ja kyllä esille laitolla on iso merkitys, eikös? Mallit on kivasti esillä, joten jäljelle jää vain päättäminen ...Myös Lexingtonin valikoima on laaja.
Mattojen lisäksi hypistelin Design Lettersin kippoja ja kuppeja niin touhuissani, että jäi kuvakin siitä hyllystä ottamatta. Tämä kuva lainattu Seita Shopin sivulta. Nämä vain ovat niin kivoja ja monikäyttöisiä. Tammikuussa tulee myyntiin myös puun väriset kannet noille posliinimukeille, nice !
Ja sitten päivän vaarallisin hetki... Miten ohittaa koristetyyny-hylly ???? Kun on koristetyyny-hullu !!! Pysähdys, kuvaus, räps...vilkaisu ja hyllyn ohitus. Voi tätä luonteen lujuutta! Tosin yksi jäi mieleen kummittelemaan... :D Illanjatkoja :)

1 kommenttia :

  1. Anonyymi10:13

    Oi, miten maltoit ohittaa tuollaisen hyllyn! Itse olisin takuulla sortunut, vähintään yhteen. Täytyy Lapin lomalla käydä katsomassa tuota Seita Shopia paremmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger