MysticALArt

14.11.2014


Olen jo pidempään etsiskellyt kotini seinille sopivaa taidetta, sillä haluaisin satsata nimenomaan "oikeaan" taiteeseen. Mitä ikinä se pitääkään sisällään... Mutta lähinnä tarkoitan, että massatuotannon taulut on nähty ja koettu, eivätkä julisteetkaan enää miellytä silmää kovinkaan paljoa. Minulla on melko yksinkertainen maku, mutta tauluissa pitää olla se jokin, että kolahtaa. Onko se sitten tunnelma tai värit tai mielikuva mikä taulusta tulee... mutta jotain sykähdyttävää pitää olla. Sain hiljattain facebookin kautta yhteyden entiseen koulukaveriini ja kävi ilmi, että hänestä on vuosien varrella tullut ihan oikea taiteilija ja ihastuin MysticALArtin tauluihin heti!MysticALArtin takana on ihana Anna, jonka taulut on tehty sekatekniikalla ja niiden tekemiseen on käytetty mm. akryylimaaleja, kristalleja, massaa, peilin palasia, helmiä ja höyheniä.
Sain Annalta kutsun hänen näyttelyynsä, mutta valitettavasti välimatka ja kiireinen ajankohta estivät paikalle pääsyn. Olen kuitenkin usein käynyt ihastelemassa hänen kotisivullaan näitä kauniita teoksia.

Valkoisen ja harmaan ystävänä kiinnitin tietenkin huomiota ensiksi juuri niihin väreihin, mutta löytyy valikoimasta värikkäämpiäkin tauluja !" Lohtu "

Jotain mystistä näissä vaan on... ja kuinka kiinnostavia materiaaleja Anna käyttääkään ! Uskon, että kotiani tulee vielä jonain päivänä koristamaan Annan tekemä taulu. Olisihan se mukavaa, että taulun tekijä on tuttu. Lisää taatusti taiteen tunnearvoa! MysticALArtilla on oma kotisivu ( josta kuvat myös lainattu ) ja oma facebook sivu, käykäähän kurkkaamassa. Löydät kotisivun täältä: http://www.mysticalart.fi/  Hyvää yötä :)

2 kommenttia :

  1. Anonyymi07:51

    Hienoja tauluja! Pitääpäs heti tsekata sivut

    VastaaPoista
  2. Todellakin upeita :) Ja taiteilija on aivan ihana persoona hänkin!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger