Pientä kivaa jouluksi

22.11.2014

Täällä alkaa sairastuvan pito viimein loppua ja mieli halajaa jo joulujuttuihin :) Jostakusta voi kuulosta hassulta, mutta mielessä pyörivät jo joulukattaukset ja pientä koristelua olen jo aloittanut ympäri kotia. Äidilläni oli aina tapana aloittaa koristelu ja jouluvalojen laitto vasta ensimmäisenä adventtina ja niin itsekin pitkään tein. Nyt olen jo useampana vuotena ottanut hieman varaslähtöä...liekö syynä syksyn pimeys tai iän myötä vain kasvanut lapsenmielisyys jouluun :)
Tähtiä on syttynyt jo sinne ja tänne, mutta tänään istahdin katselemaan mitä pieniä hankintoja vielä joulua ajatellen tekisin. Joulukoristelussa pidän erilaisista luonnon materiaaleista ja sellaisista vähemmän "bling bling" -jutuista. Tässä muutamia poimintoja, jotka takuulla koristavat meidänkin kotiamme tänä jouluna.

Olen jo monessa blogissa törmännyt be&liv yrityksen Treepot 3D trivet kuuseen, jota voi käyttää myös esim. pannunalusena. All I ever wanted is here -blogin Karla arpoi juuri tällaisen kuusen äskettäin, mutta harmikseni arpaonni ei ollut myötä. Aivan ihana kuusi ja mukava kun on monikäyttöinen! Itse aion laittaa kuusen joulupöytään. Sopii hyvin yhteen Iittalan Festivo-kynttilänjalkojen kanssa, jotka ovat koristaneet joulupöytää jo lapsuudestani asti. Toinen ehdoton hankinta on himmeli. Kovin monena vuotena olen suunnitellut tekeväni sellaisen itse, mutta aina se on jäänyt...ehkä ensi vuonna. Nyt meille muuttaa asumaan moderni himmeli, joita valmistetaan Oulussa. Modernien himmeleiden facebook sivut löydät täältä.Tekijä kirjoittaa näin : "Modernit himmelit ovat perinteitä kunnioittavia pilleistä tehtyjä mobiileita, jotka eivät ole vain joulunajan koristeita, vaan luovat tunnelmaa jokaiseen vuodenaikaan. Sopivat ihanasti sekä hyvin moderniin että perinteiseen kotiin. Valikoimassamme on useita malleja ja värejä, joista yhdistelemällä saa näyttävän katseenvangitsijan!"Joulun herkkujakin on mietitty ja leivontaan hommataan ehdottomasti tällainen hauska keksileimasin. Huikee idis, toimii varmasti myös pipareihin! Seita Shopissa leimasimia ainakin myydään.( Ylläolevat kuvat lainattu netistä ja facebookista)

Meillä on ollut lasten kanssa tapana askarrella joka vuosi jokin joulukoriste lasten kummeille. Tämän vuoden idis on jo saatu, enää vain toteutusta vailla... Joka vuosi on tullut myös jotain kuusenkoristeita tuunattua omaan kuuseen. Pieni nettiselailu antoikin monen monta ideaa. Kirjeet joulupukillekin ovat lähetystä vaille valmiit. Aivan jo jännittää, että muistaako pukki vielä minuakin :) Kilttinä on ainakin yritetty olla!
Ja kyllä pitäisi joulupukin meille löytää, tuttu hopeinen tähti valaisee hänelle tietä :) Tämä tähti on yksi rakkaimmista paperitähdistäni. Meidän lauantai-ilta jatkuu hyvän ruuan ja löhöilyn merkeissä. Tuikkuja syttyy sinne ja tänne ja ollaan vaan.Poroperheen kanssa toivotan hauskaa iltaa myös teille lukijoille :)


4 kommenttia :

 1. Anonyymi18:24

  Mää rakastan noita poroja!! Vai kauriitako ne ovat. Hauskaa iltaa ja kiitos lahjavinkistä jonka nyt sain ;)

  Terveisiä Hesasta, Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Poroina ne taidetaan myydä, mutta ken tietää kumpiako ovat :) Hyvä jos sait vinkkiä, melkein jo arvaankin että minkä vinkin...
   Terkkuja myös sinne etelän humuun!

   Poista
 2. Ihania jouluhaaveita! Himmeli olisi aivan ihana! Olisi kiva kokeilla tehdä semmoinen itse:)! Niin, ja kiitos suuresti viestistäsi, vastasin siihen:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otetaanpas ensi vuoden tavoitteeksi tehdä se himmeli! Aloitetaan jo tammikuussa :D Ja ole hyvä vaan, mai plesör!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger