Uusvanha iDiS !

1.11.2014

Tässä perheessä on useampi turkkareiden eli turkinpippureiden suurkuluttaja ( sori hammaslääkäri-täti! ) ja kotiin on kertynyt useampi peltinen turkkaripurkki. Olen jo aiemmin tuunannut purkkeja, mutta tänään tein niitä lisää, jotta myös pojan uuteen huoneeseen saataisiin kivoja idiksiä.Esivalmistelut ovat kovin vähäiset; maalarinteipillä vain rajasin metallinväriset osiot ja eikun spreijaamaan!
Kun purkit olivat kuivuneet, niin lisäsimme niihin erilaisia Dymolla tehtyjä tekstejä. Pikkuveli tarvitsi purkkeja kynille ja pikkuroinalle, isosiskokin tahtoi yhden itselleen ja kirjoitteli englanniksi oman tekstinsä.
Tällaiset pienet tuunailut ovat todella edullisia ja kivoja yksityiskohtia esim. juuri lastenhuoneisiin. Voisin kyllä melkeinpä tehdä itsellekin kynäpurkin työhuoneeseen, sellaisen josta kynät eivät katoa :)
Purkit sopivat kivasti kirjain mukin seuraksi koulupöydälle. Ajattelin tehdä vielä pari purkkia kuparinvärisellä spraymaalilla. Sitä väriä kun hieman jäi edellisestä spreijailusta. Saa nähdä mistä ne löytävät paikkansa. Pieni rakenteluprojektikin nytkähti taas vähän eteenpäin, perästä kuuluu. Mutta vinkkinä voin kertoa, että siihen tarvitaan mm. vaneria, sirkkeliä ja hermopunoksia...


2 kommenttia :

 1. Anonyymi17:19

  Voi kuinka kiva idea!!! Taidan kopsata. Meillä tosin hieman erilaisia purkkeja mutta joutilaana kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopsaa vaan :) Vain mielikuvitus on rajana miten tuunaa !

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger