Kuvakollaasit työhuonetta varten

24.1.2015

( Kuvat lainattu valmistajien sivuilta )

Työhuone on viimein saamassa uuden ilmeen seinien maalauksen myötä. Projekti on hieman viivästynyt talon emännän lekottelun vuoksi, mutta nyt aletaan olla jo sisustamisvaiheessa. Olen aina harrastanut sisustuskollaasien tekoa, ne auttavat hahmottamaan mitä tilaan tarvitaan ja monesti myös mahdolliset hutisuunnitelmat tulee huomattua. Oman talomme suunnitteluvaiheessa kokosin kokonaisen kirjan eri ideoita ja kuvia. Aika isolta osin ne toteutuivatkin,

Haluan työhuoneeseen kuinkas muuten kuin vaalean ilmeen. Työpöytänä meillä on Ikean pukkijaloilla seisova iso valkoinen taso ja se on kyllä hyväksi havaittu ja edullinenkin. Pöydän ääreen mahtuu tarvittaessa kaksikin henkilöä työskentelemään, testattu on. Tosin toinen meistä on mestari levittämään paperinsa hehtaarin alueelle, joten miehen on tyydyttävä hieman pienempään pöytätilaan, hih :) No harvoin me kylki kyljessä siinä ollaan. Työtuolina ovat viime aikoina palvelleet ruokailutilasta lainatut Jazz-tuolit, ovathan ne pehmeitä istua. Mutta nyt ei ole tarkoituksena istua 18 tunnin työpäiviä, joten uusi työtuoli on ollut mietinnässä pitkään. Ja yksi ihqu on löytynyt. Viimeksi Oulussa piipahtaessa täytyi käydä koeistumassa tämä design ihanuus eli Y-tuoli. Tykkään kovasti sen vaaleasta puun sävystä, eikä hullumpi ollut istuttavuuskaan.

Työvalaisimen tahtoisin laittaa seinälle, koska pöydällä se vie vain tilaa. Silmää miellyttävät Artemiden valaisimet, mutta Ikeasta löytyisi huokeampi vaihtoehto. Daybed on ollut haaveissa jo pitkään ja esimerkiksi Boconceptilla on kivoja malleja. Mielessä on kuitenkin toteuttaa sellainen aivan itse. Tai no verhoiluun tarvitsee mahdollisesti verhoilijan apua. Tosin riippuu siitä, että mihin kankaaseen päädytään. Vaaleanruskea nahka/ konjakinruskea on alkanut miellyttää silmää, mutta toisaalta lepakkotuoliin voisi käyttää sitä väriä ja daybedin voisi tehdä vaaleammasta kankaasta. Isäni on aikoinaan tehnyt niitä aivan aitoja lepakkotuoleja ja meilläkin on tallessa sellainen. Edellinen kangas kuitenkin repesi ja kaupasta ei sopivan kokoista ole löytynyt, koska nykyiset lepakkotuolit ovat hieman kapeampia malliltaan. Eli itse on tehtävä sekin.

Erilaisia säilyttimiä tietenkin tarvitaan ja tosi kivoja juttuja on niin monia, että valinta on jo vaikeaa. Verson "pärekori" malleja olen hypistellyt Seita Shopissa. Myös Iittalalla on käteviä hyllyjä ja Vakka-laatikoita. Mattoa en ole edes miettinyt, koska aen valinta on edessä sitten kun muut kalusteet ovat asettuneet.

Nyt ruuan laittoon, . Heips!

/ T

2 kommenttia :

  1. Anonyymi20:35

    Voi kuinka kivoja juttuja olet kollaasiin kerännyt! Tulee taatusti hieno työhuone. Löysin blogiisi Talosanomien kautta ja rupean kyllä seuraamaan uuttaa bloggaajaa. Onnea uudesta blogista!
    t. Sari

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger