Lasten työpiste

29.1.2015
Olemme suunnitelleet jo pitkään lapsille omaa "työpistettä" yläkerran aulaan ja nyt sitten toteutimme sen. Lapset saivat Papaltaan joululahjaksi uuden läppärin ja meidän vanhempien hommaksi jäi työpöydän hankinta. String oli oikeastaan ainut valinta kohteeseen, koska se on niin helposti muunneltavissa ja sitä voi laajentaa mielensä mukaan. Toki tilan sallimissa rajoissa, Mies sai ensimmäiset hikikarpalot otsalleen, kun paketit avattiin...luuli, että tässä on joku Ingvarin "leikkaa-liimaa-askartele" -paketti vapaapäivän iloksi koottava. Olimme tehnet hieman vaihtokauppaa tästä puuhastelusta, Hän ruuvaa stringit seinään ja minä hieron niskat sitten illalla. Diili on diili, ei auta kuin alkaa ruuvaamaan totesi mies. Nauroi itsekin, että tämä onkin ensimmäinen kerta kun stringejä seinään joutuu ruuvaamaan, heh :)

Työpisteestä tuli kyllä todella toimiva. Tason päälle mahtuu läppärin lisäksi myös kynäpurkkeja ja muistitaulukin. Taulu on Kotonadesignin taulu, jonka olen jo aiemmin maalannut liitutaulumaalilla. Alunperinhän siinä on jo magneetti, joten nyt siihen voi myös kirjoittaa jos haluaa. Hyllyille laitoimme säilytysesineitä. Annon purkki pitää sisällään pikkutavaraa ja Palaset lokerikkoon on hyvä säilöä vaikkapa muistitikut suun muut pikku härpäkkeet, jotka muuten olisivat todennäköisesti hukassa. Alahyllylle on tarkoitus laittaa tulostin, sitten kun sitä tarvitaan. Työtuoliksi lainattiin pojan huoneen työtuolia, jonka pehmusteena on koristetyyny. Joku mukavampi tuoli on etsinnässä.

                 

Suunnitelmissa on jo pian laajentaa hyllykokonaisuutta, sillä vielä tarvitaan tilaa peleille ja kirjoille. Ajattelin laittaa viereen vielä yhden matalamman lattiapaneelin hyllyineen tai paneelin ja string-kaapin. Työpisteen viereen seinälle laitoimme Andy Warholin julisteen, joka tosin odottaa kehyksiä vielä. Kovin olivat lapset tyytyväisiä koulusta tullessaan. Nyt on oma kiva paikka olla koneella. Onneksi meillä ei ole ongelmaa koneen liikakäytöstä, koska ulkoilma ja ulkoharrastukset vievät 6-0 voiton sisällä kökkimisestä. Lunta onkin tullut taas taivaan täydeltä eli kotipihaa kauemmas ei tarvitse reenaamaan lähteä. Jos jossain päin Suomea on pulaa lumesta, niin täältä saa hakea aivan ilmatteeksi niin paljon kuin haluaa! Kotiinkuljetusta en lupaa...


2 kommenttia :

 1. Tyylikäs työpiste, kyllä tuossa kelpaa lasten surffailla!
  Kivoja postauksia nuo aikaisemmatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Kovin olivat lapsetkin tyytyväisiä. Vielä kun löytäis kivan tuolin siihen. Mukava blogi sullakin!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger