Uusi Vuosi ja uudet kujeet eli hengissä ollaan!

23.1.2015
Tervehdys pitkästä aikaa!

Uusi vuosi on vaihtunut täälläkin jo ajat sitten, mutta tämä tyttö on ottanut joulun jälkeen lomaa kaikesta. Opintojen kanssa uurastaminen päättyi ansaittuun juhlahetkeen eli valmistumiseen vuoden päättyessä ja voi kuinka hyvältä se tuntuikaan! Opiskelun, työn ja lapsiperheen arjen pyörittäminen on ollut osittain raskasta, mutta niin siitäkin vain selvittiin ja täytyy sanoa, että olen ylpeä itsestäni ja perheestäni. Perheen osuus kaiken onnistumisessa on valtava ja kun perheessä on yhtäaikaa vieläpä kaksi aikuisopiskelijaa, niin paketti on vähintäänkin haasteellinen. Suuren suuri motivaatio ja kiinnostus rakentamiseen on kuitenkin potkinut eteenpäin ja itse opiskelu on tuntunut jopa helpolta. Tuntuu kuin uuden ammatin myötä koko maailma olisi mennyt uusiksi, vaikka ei olekaan. Se, että saa nyt tehdä työkseen jotain mihin on koko ikänsä tuntenut kiinnostusta ja intohimoa, on todella iso juttu minulle. Pienestä asti olen piirtänyt pohjakuvia, suunnitellut taloja ja mökkejä  ja mielessäni sisustellut niitä. Edes oman talon rakentaminen ei hillinnyt tuota harrastusta ja niinpä siitä monien vaiheiden jälken tulikin ammatti. Eli maailma on saanut uuden insinöörin! Opiskelukamuja on jo ikävä, mutta onneksi ekat kurssijuhlat ovat jo suunnitteilla.

Joulun jälkeen päätin ottaa todellakin lomaa kaikesta ja levätä pois kertynyttä väsymystä. Opintojen loppuvaiheessa unet olivat vähissä päässä pyörivän työlistan takia ja viikonloputkin menivät koneen ääressä ahertaen. Ensimmäinen lomaviikko meni ihan vaan ihmetellessä, että mitäs nyt. Nopeasti kuitenkin kroppa alkoi laskea vireystasoaan totutusta ja olenkin kärsinyt monen moisesta vaivasta viime viikkojen aikana. Mutta sekään ei itse asiassa ole haitannut juurikaan, koska olen päättänyt olla kertakaikkiaan ressaamatta. Olen aidosti iloinnut pakkaspäivistä, jolloin ei tarvitse lähteä minnekään jos ei halua. Olen nauttinut täysillä maailman sinisistä hetkistä. Nämä lato- ja jokikuvat napsaisin ystäviemme mökin maastoista. Ihanan rauhoittava tunnelma näissä kuvissa!Joka vuosi aina tammikuussa on todella mukavaa ostaa uusi kalenteri, johon alkaa suunnittelemaan tulevaansa. Sivut ovat tyhjiä ja niitä saa täyttää juuri sillä mitä tulevalta tahtoo. Uusia haasteita on jo mukavasti tiedossa ja mitä pidemmäksi päivä pitenee, sitä enemmän tulee päähän uusia ideoita ja ajatuksia. Kodissakin on tekeillä vaikka mitä...työhuone on saamassa uutta asuaan ja keittiössä on menossa ajat sitten suunniteltu muutos. Mielessä siintävät jo mahdolliset jatko-opinnot, mutta ei ihan heti kuitenkaan. Ensiksi haluan ottaa vähän kevyemmin ja yhtenä hauskana juttuna on sisustussuunnittelukurssin käyminen. Odotan innoissani sitä, koska siitä on varmasti hyötyä tulevaan sivutyöhön eli piirtämiseen. Kevät ja auringon näkeminen ovat kyllä oikeita energiantuojia, nyt vain käyttämään sitä energiaa. Blogin uusi ulkoasukin syntyi keväisten ajatusten siivittämänä ja olen kyllä tyytyväinen, nyt blogi on enemmän oman näköiseni. Pientä viilausta toki vielä vaatii, mutta pääosin jo valmis.


Ekan kuvan kalenteri on muuten Muotopuoli-blogin Jutan nettikaupasta tilattu ( jutanbyjutta ). Todella hyvä palvelu ja tykkään niin tuosta kalenterista. Saapa nähdä mistä se lopulta saa paikkansa... uskoisin, että uudistuneesta keittiöstä. Tilasin heti kerralla kaksi ja toisen saa sisustushimoinen ystäväni, joka palaa pian matkoilta. Hän saapuu meille lähes aina jonkun pikku yllärin kanssa, joten nyt on minun vuoroni muistaa tämän vuoden ekalla jutskalla. Nyt nauttimaan perjantai-illan "myysailusta" läheisten kanssa. Maljakossa uudet tulppaanit ja tuikkuja palamassa, näin se viikonloppu toimii :)

0 kommenttia :

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger