Hei Beibi, honeymoon is over !

20.2.2015
Niinhän siinä kävi, että influenssa tarttui sitten minuunkin. Kovasti yritin vastaan laittaa, mutta Ystävänpäivänä kuume nousi melkoisiin lukemiin ja helpompi olisi sanoa, että mitä paikkaa ei kolottanut... kaikinpuolin inhottava tauti :( Harmitti niin perua pieni reissukin ystävien kanssa, mutta tuleehan niitä uusia! Olo ei ole vieläkään kovin riemastuttava, mutta ylös on noustava sillä ikioma passaajani otti just tänään "loparit", voi ei!!! Mies on pyörittänyt sairastaloa ainoana terveenä ja on kuuleman ihan puhki, ai miten niin?!. Paljon rankempaa se on kyllä vähillä voimilla huudella sohvalta ja sängystä pyyntöjä... Mutta ei auta. Tyly lause: "Hei Beibi, honeymoon is over" kaikui aamulla keittiöstä, joten kaipa se on korjattava luunsa ja noustava elävitten kirjoihin :) 

Mukava valonpilkahdus tähän päivään oli ulkona paistava aurinko ja huomasin, että kaupunkireissulta ostamani kukka oli viikon aikana tehnyt pienet keltaiset kukat. Edelleenkään ei ole hajuakaan kukan nimestä, mutta sievä se on. Jännä juttu muuten miten nämä värijutut miellyttää silmää tai ei sitten miellytä millään. Vielä jokin aika sitten kaikki kultainen tuntui hyvin kaukaiselta, mutta tuon pienen maljakon ansiosta muutkin kultaiset jutut ovat alkaneet näyttää taas kivoilta. No ei meille kultaisia hanoja tule, mutta jotain ihan pientä kultaista saattaa näkyä...kuten makkarin pöydälle tiensä löytäneet korut. Kovasti olen ihaillut kelloja, joissa on kultaa tai ruusukultaa mukana. No, aika näyttää että loppuuko mieltymys väriin jo ennen aikojaan.
Löpinät sikseen, nyt olen sitten pystyssä ja tarkoitus olisi ulostautua talosta perjantaikukkien hakuun. Vaikka sitten viimeisillä voimilla, mutta ne aion hakea. Vähän lateksia naamariin, jottei kukkakaupantäti pelästy. Hieman haastavaa tosin, kun muistelee aamuista peilikuvaa . 

Lapsityövoima hoitaa viikkosiivouksen, joten kyllä tämä lekottelu jatkuu tietyllä asteella kuitenkin. Hyvää viikonloppua kaikille teille sinne :)

4 kommenttia :

 1. Heippa! Pitikin tulla heti katsomaan blogisi, kun tuossa vaihdoimme viestejä POP Blogien sivuilla :) Täältähän löytyi aivan ihana kauniilla kuvilla oleva blogi! Pitää tulla toistekin seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Jaana :) Tervetuloa vaan ja mukava "jutella" toisten bloggareiden kanssa. Itse vielä vasta-alkaja, mutta innolla mukana :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän kauniit kuvat :) tuollainen maljakko olisi itselläkin hankintalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentistasi Johanna :) Harmikseni en löydä mistään isompana kokona tuota kultaraitaista maljakkoa. Saa vinkata jos jossain näet!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger