Olohuoneeseen tauluseinä?

10.2.2015


Täällä vietellään sairaspäiviä, kun joku kuumetauti iski lapsiin ja vieläpä kaikkiin kolmeen kerrallaan! Enpä muista koska viimeksi olisivat yhtäaikaa sairastaneet. Enkä muista koska olisivat yhtäaikaa päikkäreitäkään nukkuneet. Sen verran isoja jo ovat, ettei niitä juuri muutoin harrasteta kuin sairaana. Lasten nukkuessa hipsuttelin ympäri taloa pienen siivoilun merkeissä, mutta eipä sitä isompia voi kolistelematta tehdä. Niinpä räpsinkin muutaman kuvan olohuoneen sohvaseinästä ja suunnittelin pientä muutosta siihen. Ihana auringonpaiste saa muuten ajatukset hyvin lentämään. 

Loft-sohva muutti vastikään erkkeristä tuohon olohuoneen ainoalle isolle seinälle ja kovasti tykkään sen uudesta paikasta. Aikaisemmin televisio vei puolet seinästä ( tai no ainakin melkein ) ja sen taakse oli vaikea sommitella oikein mitään taulua. Haeskelin kyllä sopivaa taulua, mutta sellaista ei oikein tullut vastaan. Nyt alan lämmetä useamman taulun muodostamalle tauluseinälle, jota ystäväni ehdotti. Kolme isohkoa taulua olisi sopiva määrä. Pari kivaa printtiä olisikin jo plakkarissa, mutta yhtä vielä kaipaisin niiden kaveriksi. Ja sitten olisi vuorossa kehysten valinta. Sohvan toisella puolella on erkkerin sivuikkuna ja toisella puolella työhuoneen ovi, joten ihan täyteen en seinää halua. Jotenkin "ilmavasti" pitäisi taulujen asettua. 

Sohvatyynyvalikoimani on kokenut pienen inventaarion. Osa lähti kirpputorille ja mieluisimmat jäivät kaappiin. Huvikseni kokeilin paljon vaaleampia tyynynpäällisiä sohvalle ja tuntuivatpa raikkailta. Varsinkin Missonin tyyny näyttää tosi kivalta nyt kun valo vain lisääntyy. Kovasti on mieli jo keväässä ja tulevan kesän juhliakin täällä mietitään. Luvassa ovat ainakin valmistujaisjuhlat ja esikoisen rippijuhlat. Joten tiedossa on monenlaista fiksausta ja viilausta, sillä onhan maailma saatava valmiiksi aina juhlahetkiin mennessä, heh :)

Finlandia-voittaja Jussi Valtosen kirjakin tuli luettua loppuun ja hyvä oli. Tosin minusta siitä puuttui yksi sivu sieltä lopusta. Olisikohan kirjailija jättänyt tahallaan oven auki mahdolliselle jatko-osalle...ken tietää. Mutta suosittelen kirjaa kyllä luettavaksi. Nyt palvelemaan potilaita, son moro!

2 kommenttia :

 1. Äh, mulla on tuo sama kirja kesken, ja mua ärsyttää jos tämäkin "loppuu kesken"! Tuntuu, että tosi monet kirjat jäävät lopusta avoimiksi. Kyllä minusta kirjailijan pitäisi vetää keksimänsä tarina loppuun. :D Mutta siis tämä meni vähän asian vierestä... Kivan raikas blogi sinulla, mukavaa, että eksyin tänne Talosanomista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa käymään uudestaankin :)

   Älä nyt kuitenkaan luovuta tuon kirjan kanssa, koska kaikinpuolin oli hyvä ja kyllä se kirjailija varmaan tekee jatko-osan...pakkohan se on tehdä:) Itselle kävi niin, että muutaman päivän päästä huomasin miettiväni kuinka paljon asiaa voi lukea rivien välistä siinä lopussa eli ehkä kirjailija jättikin lukijalle jotain hiffaamista! Ken tietää...muttei kerro :D

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger