Maailma alkaa vihertää

15.3.2015


Kevätpörräys jatkuu tässä talossa ihan täysillä :) Instan seuraajat huomasivatkin kukkahulluuden iskeneen kukkakaupassa. Kovasti piti yrittää itsensä hillitä niiden kaikkien kauniiden värien ja vihreän seassa. Piti oikein tiukasti muistuttaa, että "kovinoletlaiskakukkienhoitaja". Aika hyvin ryhdistäydyinkin, mutta jotain toki lähti mukaan. Pojallani oli tapana pienenä kaivaa kukkamullat purkista ja joskus jopa maistella niitä. Silloin meidän kodista katosi viherkasvit lähes kokonaan ja meni vuosia ennenkuin ne edes alkoivat kiehtoa uudestaan. Maljakkokukkia todellakin harrastan, mutta nyt täytyy reipastua näiden ruukkukukkienkin kanssa.

Mukaan tarttui muutama kaunis oksa, mutta kuten tyypillistä, niin nimi ei taaskaan jäänyt mieleen ( I'm hopeless ). Hain viime viikolla kotipihan pihlajasta muutaman risun tulppaanien seuraksi maljakkoon ja viikolla huomasin, että risutkin alkoivat tehdä pientä silmua. Täytyypäs hiihtolenkillä käydä nappaamassa muutama pajunoksakin kotiin. Pääsiäinenhän on ihan nurkan takana. Ja lunta on meillä muuten niin paljon, että nurmikon vihertäminen siirtyy varmaan pitkälle toukokuuhun.

Peikonlehteä alunperin lähdin metsästämään, mutta tarjolla oli niin isoja versioita, että en innostunut. Meille muutti lopulta palmuvehka, mutta siitä lisää toisella kertaa. Nyt välipalan ja Kannustalon Lato-esitteen kimppuun. Esite tipahti postiluukusta perjantaina ja pikavilkaisulla näytti ihan yhtä hyvältä kuin Kannustalon aviisit yleensäkin. He kyllä osaavat panostaa esitteisiin. Mielikuvillahan niitä kotejakin myydään :)

Onkos siellä muita kukkiin hurahtaneita ? Saa heitää myös vinkillä, että mistä Oulusta saisi isompia kaktuksia! Oulun reissu ihan käsillä...

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

-T-

2 kommenttia :

  1. Onpas ihanan keväisiä kuvia :) Mäkään en ole ennen perustanut viherkasveista, mutta pikkuhiljaa alkanut niihinkin ihastumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, mullakin oli tosiaan pitkä tauko viherkasvien kanssa. Ennen lapsia meillä oli muutama, mutta kun yksi lapsista tunki nenään sellaisia pieniä rakeita, joita laitoin mullan päälle koristeeksi, niin kukat alkoivat vähetä...ja sitten kun tämä pikkuherra alkoi leikkiä mullalla ja mutustella sitä, niin lähtivät loputkin. Siellä kukkakaupassa tuli sellainen sama fiilis kuin puutarhalla kesällä...ei muista mitä lähti hakemaan, mutta tahtois ostaa jokaista yhden :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger