Vaatetanko iDiS

4.3.2015
Olen katsellut Ferm Livingin vaatetankoa vähän sillä silmällä, että jospa se ratkaisisi kodinhoitohuoneen naulakko-ongelman. Tai en nyt tiedä voiko puhua oikeasta ongelmasta, mutta pienestä probleemasta kuitenkin. Nimittäin lenkkivaatteille ei ole koskaan ollut oikein sopivaa ripustuspaikkaa silloin kun ne ovat kosteita. Seinässä on kyllä naulakko, mutta takit eivät kuiva jos roikkuvat "läjässä" naulakossa. Valitettavasti aidon vaatetangon hinta on mielestäni suhteellisen korkea tarvittavien materiaalien määrään nähden ja siitäpä lähtikin sitten yksi iDiS kytemään...

Tähän idikseen tarvittiin vain ruskea nahkavyö, luudanvarsi, niittejä ja vasara. Naputtelin nahkavyön soljettomaan päähän pari niittiä siten, että vyön päähän muodostui rinkula luudanvartta varten ja solkipään jätin vielä toistaiseksi silleen. Alkuperäisessä vaatetangossa on soljen tilalla pieni metallirinkula, mutta sellaisen vielä puuttuessa päätin jättää soljen paikoilleen. Tangon voi ripustaa kattoon kyllä solkineen päivineenkin. Luudanvarrenkin jätin käsittelemättä, koska vaalea puu näyttää aivan kivalta valkoista seinää vasten. Toki tangon voisi maalatakin. Ferm Livingin vaatetanko on metallia, mutta puu on hieman kevyempi materiaali, joten päädyin siihen.
Ja minusta tangosta tuli tosi kiva! Kokeilin siihen vaatekoukkua ja hengaria ja molemmat kyllä toimivat. Hengareiksi sopisivat kyllä paremmin esimerkiksi Hayn metalliset vaateripustimet, mutta niitä ei nyt tähän hätään ollut, joten tuo perinteinen sai kelvata. Itse asiassa tankoa ei vielä edes asennettu kattoon vaan pitelijänä toimi mieheni...siis ihan lavastettu tilanne :) Asennushommat saavat odottaa ensi viikkoon, sillä aamulla lähdetään tunturiin ulkoilemaan eli hiihtoloman viettoon. Lupaan laittaa parempia kuvia sitten kun vaatetanko on oikeasti paikallaan. Nyt oli niin huono valokin kuvata, että melkein harmittaa. 

Ostin muutaman ylimääräisenkin nahkavyön ja niistä on tarkoituksena väsätä ainakin pari lehtitelinettä seinään...sellaisiakin on vilahdellut sisustuslehdissä ja ovat helppoja toteuttaa itse. Mutta palataanpas asiaan kun arki taas koittaa, heips :)


6 kommenttia :

 1. Ihan huippuhyvä idea! :) Blogini puolella on sinulle haaste:http://www.talosanomat.fi/pinnan-alta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni :) Tulee varmaan ihan kiva kun saadaan asennettua paikoilleen. Viereen mahtuu ehkä pari Muuton Dotsiakin. Otan mielelläni haasteen vastaan ja teen sen kun ehdimme kotiin tunturilomalta :)

   Poista
 2. Tosi ihana! Miten mä en ole tänne sun blogiin ennen eksynyt, onneksi nyt kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit nyt :) Sinun blogissa olen vieraillutkin, mutta huomasin juuri, että se puuttuu tuosta lukulistastani... täytyypäs päivittää :) Mukavaa naistenpäivää!

   Poista
 3. Wautsi, aivan super kivan näköinen!! Kekseliästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paremmat kuvat odottavat vieläkin ottajaansa...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger