Vippiä keittiöön ?

29.3.2015Meillä on keittiössä tehty pientä pintaremonttia talven aikana. Olemme maalanneet seiniä ja poistaneet pari yläkaappia. Alunperinkin meillä on vähän yläkaappeja, enkä olisi halunnut niitä oikeastaan juuri ollenkaan. Rakennusurakan loppuvaiheessa iskevä väsy on oiva tilaisuus keittiömyyjillekin...ja niinpä meidänkin suunnitelmiin ilmestyi pari ylimääräistä kaappia. Ne ovat kuitenkin olleet ihan turhanpäiväisten tavaroiden kokoontumispaikkoja, sillä vetolaatikot ja saarekkeen alla olevat astiakaapit vetävät sisäänsä kaiken tarpeellisen. Nyt on ollut aikaa ja virtaa tehdä kauan mielessä hautoneet muutokset. Mutta asiaan...

Olen ihastunut Vipp922 -hyllyihin! Yksinkertaisen kauniit alumiinihyllyt pistävät silmään siellä sun täällä. Hassua miten jotain ihastusta rupeaa näkemään usein sen jälkeen kun ihastuminen on tapahtunut ! Hyllyä saa mustana ja valkoisena ja ainakin kahdessa eri koossa. Tykkään niiden kevyestä ulkonäöstä ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Esimerkiksi "mutterimaiset" kiinnitysnapukat ja silikoniset matot erottavat hyllyn Ikean Botkyrka-hyllystä, joka muistuttaa muuten Vippin hyllyä hälyttävän paljon. Silikoniset matot ovat kyllä kätevät, tavarat eivät huilaa alas hyllyiltä. Tässä on hyvinkin mahdollinen vaihtoehto poistettujen yläkaappien tilalle.

Tämä ei varsinaisesti ole mikään "pihistä / panosta" postaus, mutta laitoin nyt kuvan myös Ikean hyllystä. Onhan se karumpi versio ilman silikoneja. Tosin myös hinta on vain kymmenesosa Vippin mallista. Tätä ei tietääkseni saa kuin yhdessä koossa eli 80 cm leveänä. Metallimiehen tyttärenä täytyy tietenkin miettiä myös itsetehtyä vaihtoehtoa...     
( kuvat lainattu Vipp.com / Ikea.se sivuilta )


Mitäs pidätte hyllystä? 

Oikein mukavaa Palmusunnuntaita kaikille <3

-T-
14 kommenttia :

 1. Noi Vippit on ihanat! Haluaisin meiltäkin poistaa keittiön yläkaapit ja laittaa pari tuollaista tilalle, mutta mies ei lämpene ajatukselle... Pyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pyh tosiaankin! Nyt ei mies ymmärrä tyylikkään designin päälle :D Sitä on joskus liikkeellä täälläkin...

   Poista
 2. Olen itsekin ihastellut noita vippin hyllyjä ja laittaisin meidänkin keittiöön jos isäntä antaisi ottaa yläkaapit pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi onnistui ihan pienen nikottelun ohessa. Tytär sai niin hyvän idean yläkaappien uusiokäyttöön, että mies unohti jupista ja innostui heti uudesta ideasta. Harhautus ja salamannopea vaihtoehto; äidin tyttö :)

   Poista
 3. Nuo vippin hyllyt on upeat :) Jos nyt rakennettaisiin niin ehdottomasti laittaisin tuollaiset keittiöön ja jättäisin yläkaapit pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös kovasti! Yläkaapit on kyllä aika turhia tosiaan jos vetolaatikoita on paljon. Meillä on kaikki kuivamuonat, jatkuvassa käytössä olevat astiat jne. alalaatikoissa ja yläkaappeihin kerääntyi lähinnä turhaketta. Mukavaa uutta viikkoa :)

   Poista
 4. Samat hyllyt huutelee mullekki! 😊

  VastaaPoista
 5. Mieki jopa tykkään(!) näistä :D Tuo kivasti teollisuushenkeä. Voisin melkein nähdä nämä meillä poikien huoneessa. Keittiöön ei mekään silloin 2 v sitten rempassa valittu ollenkaan yläkaappeja. Ja hyvin ollaan pärjätty :D Halusin jättää keittiön "ilmavaksi" ja sijoittaa astiat ja lasit saarekkeen laatikoihin, joista lastenkin on niitä helppo ottaa/tiskikone tyhjentää.

  Innolla odotan teän keittiöremonttikuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläkaappien poisjättäminen oli kyllä viisasta! Yritin kovasti keittiömyyjille vakuuttaa, että en laita niitä kuin tiskipöydän päälle ja kaksi kipaletta, mutta minua pidettiin ihan pöhkönä ja jankutukseen kyllästyneenä lopulta hyväksyin suunnitelman. Keittiötilaus ei mennyt järin putkeen muutenkaan ja aina vähän harmittanu tietyt jutut. Siinä vaiheessa raksaväsy vei voiton. Nyt on ollut aikaa funtsia ja tehdä muutoksia ja nämä uudet jutut on enempi mieleen. Päädyttiin teettämään hyllyt yhdellä pajalla kun Vippit maksavat melkoisesti ja teettämällä sai hyllyt myös omilla mitoilla. Meilläkin kaikki astiat lasten ulottuvilla ja itsekin tykkään vetolaatikoista paljon enemmän :)

   Saapas nähdä, koska kaiken saa tehtyä ihan tappiin asti. Pääsiäinenkin menee ihan muissa touhuissa ulkoilmassa :)

   Poista
 6. Love it. Think I'll start with the IKEA one and then upgrade to the Vipp one after my summer visit back to Denmark, as you can't get Vipp here in Hong Kong. Thanks so much for the inspiration. I didn't understand a lot, but hurray for iTranslate 🙏

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You're welcome <3 Do that and after few months you know if the Ikea one will work or not! Yeah, the translater helps but the finnish language is so odd that probably it sounds funny :)

   Poista
 7. Haa, taisin juuri löytää puuttuvan kylppärin hyllyn. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kun tästäkin blogista on jotain hyötyä, hih :D Ole hyvä vaan!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger