Etsintäkuulutus

7.4.2015

Iittala meni hitsi vie lopettamaan Ego-sarjan valmistamisen. Ja nyt harmittaa, sillä astiastoa on tullut kerättyä hiljalleen ja vielä puuttuisi jotain. Sarja on meillä päivittäisessä käytössä ja minun ehdoton suosikkini on 0,4 litran muki tai kulho tai mikä se onkaan. Siitä on kiva juoda aamun reilu teeannos tai syödä jogurtti myslineen. Olen tarjoillut siitä erilaisia jälkiruokiakin, koska se on tarpeeksi suuri myös siihen käyttöön. Nyt tuota ihanuutta ei löydy maasta, eikä kuusta!

Pyydänkin nyt apua! Jos joku tietää, että mistä näitä vielä saisi, niin olisin tosi kiitollinen. Tarve olisi vähintään neljälle kupille, mutta ehkä jopa kahdeksalle jos mäihä kävisi. Mulle voi laittaa vaikka sähköpostia jos on vinkkejä / vihjeitä Ego-kupeista.

Operaatio astiakaapin siivous jatkukoon... Hauskaa loppuiltaa :)

-T-

25 kommenttia :

 1. Pitääpäs katsella jos täältä Oulun liikkeistä löytyis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja laitahan faksia jos näkyy :)

   Poista
  2. Multa meni täysin ohi koko sarjan lopetus. Suututtaa sikana ja mulla pn myös etsinnässä nuo samaiset 0,4 l teekupit. Olen metsästänyt kissojen ja koirien kanssa, enkä ome löytänyt kuppeja mistään. Eli olen samassa jonossa sun kanssa!!! Ärsyttää tällainen. 😃 siis en ole... Pahis tätä mobiilikpmmentointia... 😂

   Poista
  3. Murrrrr... Kommentointia... 😂

   Poista
  4. Joo, murrrr täältäki :( Ehdin saada Iittalan tehtaanmyymälästä asettilautasia, mutta näitä ei enää ollut. Vinkkaan sullekin jos jostakin löydän! Montako sulla on hakusessa?

   Poista
 2. Hello I'am Chris !
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
  The "directory" is 19 million visits, 193 Country in the World! and more than 18,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  Thank you for following my blog - it is greatly appreciated! :o)
  i followed your blog, please follow back
  +++++++++++++
  Hei I'am Chris!
  Ehdotan julkaista blogiisi rekisteröitymällä "hakemisto kansainvälinen blogspot"
  "Hakemisto" on 19 miljoonaa käyntiä, 193 maassa maailmassa! ja yli 18000 blogeja. Tule, rekisteröinti on ilmainen, me vain kysyä, että noudatat blogissamme
  Olet ihana blogi jota pidän rekisteröidään International Dictionary Blog. Et edustaa maatasi
  Käy seuraavalla Link ja miten Blogin nimi
  url Blogi
  Sijainti maanne Ajo Miten Session joka lisätään maasi List
  Oikealla puolella, "vihreän listan", löydät kaikki maat ja jos klikkaat em löydät nimet blogeja kyseisestä maasta.
  Välttämätöntä seurata blogissamme voit vahvistaa registration.Thank teitä ymmärrystä
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Hyvää Blogging
  ****************
  Kiitos jälkeen Blogini - se on tervetullutta! O)
  Seurasin blogiisi, ole hyvä ja noudata takaisin

  VastaaPoista
 3. voi ei, aina oon ite myös näistä haaveillut mutten kerenny ostaa edes ensimmäistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitten säästyi rahat :D Dääm, miksi se pitää lopettaa jos kysyntääkin on ...?!

   Poista
 4. Ai siksikös niitä ei löydy mistään! Meillä kahvikuppeina nuo ja juuri kun olen hävittänyt kaikki muut sarjat ja ajatellut lisääväni tätä. Mulla olis hakusessa kaksi tuollaista isompaa kuppia (ilman tasetteja) Saa vinkata siis tännekkin päin! No voi MURR tosiaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siksipä siksi, niin ärsyttävää:( Vinkkaan toki jos jostakin löydän!

   Poista
 5. Mä soittelin kaikki Suomen Iittala Outletit läpi, kun ettin mustavalkoista Paratiisisarjaa pari vuotta sitten. Vaasasta silloin lähettivät kuppeja. Asetit niihin onki sitte pelkkiä valkoisia ja kahta uupuu edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole jo aika moneen paikkaan soittanut, mutta pitäisiköhän jatkaa vielä soittokierrosta... En vain ymmärrä, että miksi suositut sarjat lopetetaan. Näitä kun tuntuu tosi moni keräävän!

   Poista
 6. Ego on kyllä hieno sarja. Isot kupit ei vaan meillä säilyneet ehjänä, kahvat ei kestäneet nestettä täynnä olevan kupin painoa ja ovat yksi toisensa jälkeen rasahtaneet vuosien varrella juuresta poikki. Yksi on vielä jossain varaston uumenissa jemmassa. En tiedä olivatko jotain kakkoslaatua sitten. Mut kahvikupeista ja aseteista en luovu ikinä, ne on ihanat. Onnea metsästykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, toivotaan metsästysonnea :) Meillä ovat kyllä kestäneet...yhtään ei ole mennyt rikki! Olisiko tosiaan lipsahtanut jotain kakkoslaatua sekaan ?! Kahvikupit sain äidiltäni lahjaksi ja minustakin ne on ihanat<3

   Poista
 7. Samaa harmia puran täällä, tosin niistä 2dl kahvikupeista. Ei löydy enää mistään, kaikki kivet käännetty... :(
  -Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmitus :( Ilmoitan sullekin jos jostain vielä löydän sarjaa!

   Poista
 8. Voi että, onnea metsästykseen! Mä mietiskelin alkusyksystä että miks Stocka ja Iittala molemmat myy Egoa alennuksella ja säntäsin kyselemään että onko mahdollisesti loppumassa tuotanto. Stocka sanoi samana päivänä että ei ole ja Iittala tiesi kertoa että kyllä, vuoden vaihteessa loppuu mutta tuotantoa on jo alettu ajamaan alas. Siitäpä alkoi hamstraus meille. Iittalalta sai 40% alennuksella Iik-päivillä ja sitten koko loppuvuodenkin. Nyt näytti vielä huhtikuun hulluilla päivillä että Stocka myi osia Egosta, samoin Espoossa Lommilan Iittala Outletissä oli vielä maaliskuussa Egon osia myynnissä... Eli saattaa löytyä jostain! :) Ja sittenhän on Huuto.net!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Anna :) Onpas erikoista, että noin erillä lailla vastattiin Stockalla ja Iittalalla... Miten multa on mennyt syksyllä ohi, että lopettavat Egon ?! Vois ehkä tiedottaa Iittalakin paremmin. Pentikin astioissa lukee aina se valmistustakuu vuoteen se ja se asti. Onhan se kiva tietää jos on keräämässä jotain sarjaa !

   Poista
 9. Cool paper napkin design!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) Napkin is from Finlayson, Finnish company :)

   Poista
 10. Siis eikä! Oikeastiko tuon sarjan valmistus on lopetettu?! Ilmankos en olekaan tuota enää missään nähnyt. Mulla ollut tarkoituksena kerätä sarjaa pikkuhiljaa lisää... koossa neljä pientä kahvikuppia tasseineen ja pari isompaa leipälautasta. Hulluilla Päivillähän noita juuri oli myynnissä ja sieltä ostin kaksi isoa 4 dl kahvi/teekuppia. Vaan jos olisin tiennyt, ettei sarjaa enää saa, olisin ostanut vielä muutaman lisää!!! Grr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mulle Iittalalta kerrottiin :( Ja mulla on mennyt tuo Hullarikin sivusuun, miten en ole edes lehdestä nähnyt, että myivät sitä vielä ?!! Jurppii kyllä kovasti kun olisin tahtonut tätä todella tykättyä sarjaa vielä kerätä lisää. Ei ole kovin hyvin Iittala tiedottanut kun juuri kukaan täälläkään ei ole tienny lopettamisesta...

   Poista
 11. Jaiks. Mulla isosisko on yrittänyt keräillä näitä. Onkohan tietoinen valmistuksen lopetuksesta. Ou nou. Voin vain kuvitella ahdingon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ahdinko ja ahdinko, mutta ottaahan se päähän kun jää vajaaksi tuo keräily :( Onneksi monet astiasarjat menee hyvin yhdistääkin, kuten Teema ja Koko ja tämä Ego. Ja Marimekon astiat tuo taas vähän väriä niihin! Mutta Egon kupit on niin oman muotoisensa, että niitä ei voi oikein korvata millään muulla. Harmi, kun sain vielä äidiltäni ison osan näistä astioista!!!

   Mitähän isosiskosi tuumaa... :O

   Poista
 12. Hei minulla Mikkelissä kaksi isoa Eco-mukia, jos eivät nyt mene kaupaksi. Ilmoittele mikäli tarvetta vielä on.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger