Uutuussarjaa eteiseen ?

15.4.2015
Kirjoittelin helmikuussa eteisen suunnitelmista ja nyt tarina jatkuu. Aikaisemman postauksen voit lukea täältä ( klik ). Olen haaveillut eteiseen By Lassenin Frame lokerikkoja, mutta melko kirpaiseva hinta on toistaiseksi siirtänyt niiden hankintaa. Piipahdin eilen Ikeassa ja huomasin, että sinne oli tullut Valje lokerikkoja, jotka näyttivät todella hyviltä ainakin Ikean esittelyseinällä. Ilman ovia ne muistuttavat kylläkin enemmän Muuton Stacked hyllyjä kuin Frameja.

Valje kaappeja on kahta eri kokoa ja montaa eri väriä. Omat suosikkini ovat tietenkin valkoinen ja tumman harmaa sekä vaalea puu. Lokerikkoa saa ostaa joko ilman ovea tai oven kanssa. Hintakaan ei päätä huimaa. Haaparannan Ikeassa oveton maksoi 195 kr ja ovellinen 295 kr. Frameihin verrattuna siis todella edulliset. Mieheni teki keittiöön Stackedia vastaavat hyllyt, mutta tähän hintaan ei kannata ainakaan ovellisia ruveta itse tekemään.

Ostin yhden lokerikon kokeiluun ja jos se näyttää hyvältä, niin näistä varmaan muotoutuu eteiseen kokonaisuus. Eteisen seinä kaipaa jotain, joka vetää sisälleen aurinkolasit, avaimet ja muut pienet tilpehöörit, joita eteiseen yleensä kertyy. Ikealla on ollut ennenkin samantyylisiä hyllyjä, mutta näissä viehätti nurkkien jiiriin sahaus. Ajattelin illan päälle kasata lokerikon, joten kohtahan se nähdään, että onko hitti vai huti. Pojan huoneeseen ainakin sopivat jos ei eteiseen päädykään.

Mukavaa pikkulauantaita!

-T-

22 kommenttia :

 1. Tosi muikeita ovat. Onko valkoinen oikeasti valkoinen, vai taittaako/murtaako johonkin päin? Tällaisia kyselee valkohysteerikko! 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen hysteerikko vastaa, että tämä oli kyllä minusta hyvä ja puhdas valkoinen! Piti oikein vertailla sitä seinää vasten, joka on vitivalkoisella maalilla maalattu.

   Kasattiin tosiaan tuo yksi ja mallailtiin seinään, hyvältä näytti :) Kolmelle on tarve, joten täytyy kuulostella kuka kamuista olisi Ikeaan menossa..

   Poista
 2. Ovatpa hyvän näköisiä. Kah, kun en itse ole huomannut Ikeassa näitä.
  Täytyy pistää korvan taakse, meilläkin olisi käyttöä tällaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kuule vähällä, etten miekhään olis huomanu näitä! Mutta onneksi hiastin vauhti juuri siinä mutkassa ja näin nämä! Tosi kivat minun mielestä ja monikäyttöset :)

   Poista
 3. Meilläkin on tosi monta huonetta vielä ilman säilytyskalusteita, pitääpä pistää tämä korvan taakse, varmasti tuollaiselle löytyisi paikka! :-) (p.s huomasitko meilini? Että paljonko laitetaan?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivat kyllä moneen tilaan! Mallailtiin tuota yhtä siihen eteisen seinään ja hyvältä näytti! Ihanan "ilmava" tila tulee näillä... kun siinä nyt on pöytä, joka vie tietenkin isomman tilan. Nyt vain täytyis päättää, että miten tarvittavat kolme kpl asetellaan seinään. Apumies alkoi huokailla...hahaa :D

   Vastasin sulle meiliin <3

   Poista
 4. Aark tiedän tunteen. Itse haluaisin sisustaa jatkuvasti ja kotiini on monta ihanaa haavetta mutta miksi tietyt jutut maksavat vain niin paljon. Onko se tuotteessa se nimi vai onko tuote todellakin niin laadukas että pieni "risu" voi maksaa tuhottomasti. Ikea on monesti osoittautunut loisto putiikiksi, aina olen ollut ostoksiini tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että olen joutunut joskus pettymään ns. laatutavaraankin...ei kallis hintalappu suinkaan aina tarkoita parempaa laatua. Mielellään sitä ostaisi aikaa kestäviä tuotteita ja panostaisi laadukkaisiin materiaaleihin jne, mutta Ikeassakin on monta hyvää tuotetta, joka kestää ja kestää :) Framet maksavat mielestäni aivan liikaa materiaalin määrään nähden... Mutta voihan niihin hiljalleen säästää tuohta ja mennä siihen asti Ingvarin lokeroilla :D

   Poista
 5. Aikasta kivat, minulla menny ihan ohite Ikeassa! Meillä menisi Khh:ssa jotain tän tyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivat! Nämä ovat varmaan tulleet Ikeaan ihan äskettäin, koska en nähnyt näitä vajaa kuukausi sitten kun viimeksi siellä kävin :) Nämä tosiaan sopivat moneen huoneeseen!

   Poista
 6. Onpas kivan simppelit. Ja mun silmään toi vaalea puu on tosi kaunis, koska olen puuhullu :).

  Epistä vaan, kun teillä on siellä se Haaparannan Ikea niin lähellä ja siellä on aina kivemmat hinnat kuin täällä. Pöh. Mutta kiva niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt vaikeus päättää, että laitanko kaikki valkoista vai yhden puun värisen tai t.harmaan...

   Joskus muuten Suomen Ikeassa on joku kalliimpaa kuin Hapitsulla eli vaihtelee hinnat. Kruunun kurssikin vaikuttaa tietenkin, että kummallako puolen halvempaa :)

   Tule Haaparannan reissulle <3

   Poista
  2. Olis kyllä kiva :). Se reissu siis..

   Poista
  3. Ei kun suunnittelemaan :) Ja kyläpaikkakin on täällä sitten odottamassa!

   Poista
 7. Kivoja lokerikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivoja! Yksi tuossa tosiaan kasattuna ja hyvältä vaikuttaa :)

   Poista
 8. Kivat lokerikot. Mielenkiinnolla odotan mitä saat näistä aikaan. Täytyykin käydä Ikeassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja täällä kuule odottelen aivan mielenkiinnolla itsekin, että mitä tuleman pitää :D Ehkä kaksi valkoista ja yksi harmaa tai sitten kaksi valkoista ja yksi puunvärinen...äh, liian monta vaihtoehtoa!!! Ja miten ne seinälle asettelee, siinä toinen probleema :)

   Poista
 9. Kivan näköisiä. Hitsi, kun just tänään puhuin, ettei enää Ikeasta kalusteita. Hmm. Kuinkas syviä nuo ovatkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä vannoa ainakaan mitään... :D Syvyys on 30 cm, korkeus 35 cm ja leveys myös 35 cm. Tosi näppärän kokoisia ovat :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger