Lamppu etsii uutta kotia

5.5.2015Tiedättehän, että joskus vaan joku huonekalu tai tavara tai tässä tapauksessa lamppu ei löydä sitä oikeaa paikkaansa. Etsinnästä ja kokeilusta huolimatta kauniskin esine voi seilata "kodittomana" huoneesta toiseen. Näin kävi meidän Heila-valaisimelle. Tykkään lampusta kovasti, mutta nyt sen on aika etsiä uutta kotia, sillä kaunis valaisin ansaitsee arvoisensa paikan.

Heila on Petri Vainion suunnittelema design pöytävalaisin, joka on ihana tunnelmanluoja kodissa. Valo on melko tehokas ja puhtaanvalkoinen, sillä varjostimen kangas on vitivalkoinen. Kankaan voi irroittaa pesun ja silityksen ajaksi ja se on todella helppo laittaa takaisin. Itse en ole sitä pessyt koskaan, koska ei ole ollut tarvetta. Valaisimen jalka on siro ja valon saa päälle helposti pienestä narusta vetämällä ( näkyy tuossa oksan takana varren vieressä ).

Valaisimen tietoja voi kurkata esimerkiksi Finnish Design Shopin sivulta täältä ( klik ). Lampun ovh oli 285 € ja myyn sen nyt hintaan 190 €. Lamppu on ollut minulla useamman vuoden, mutta se on edelleen täysin priimakuntoinen. Jos kiinnostuit valaisimesta ja haluat antaa sille hyvän kodin, niin ota yhteyttä meilillä :)

-T-6 kommenttia :

 1. Olin jo huikkasemassa että tänne kiitos nimittäin makkariin on uuden lampun tarvetta mutta budjetti olikin minulle tiukka. Aaark, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyt ne mööbelit pois ja ostat sitten lamppuja koko rahalla :D

   Poista
 2. Toivottavasti löytyy valaisimelle uusi koti :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis on lamppu muttei meille kyllä ihan sopisi :D
  Toivottavasti löydät pian ostajan <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger