Mutsi on vähän myöhässä !

15.5.2015

Hauskaa perjantaita vai mikä päivä tänään nyt onkaan... Eilen toivottelin jäätelöauton kuskille mukavaa sunnuntain jatkoa ja tänään kirjoitan Äitienpäivästä, joten ehkä tällä mutsilla on nyt ajantaju sekaisin tai jotain. Mutta jos Peltotien Päivillä on vielä pipareita tarjolla, niin kaipa minä voin (vain viikon myöhässä) vielä hehkuttaa viime sunnuntaita, hih :D

Äitienpäivää on meidän perheessä vietetty perinteisesti yhdessäolon ja erityisesti hyvän ruuan merkeissä. Eikä poikkeus ollut tämäkään vuosi. Lapset ja mieheni olivat valmistaneet hotelliaamiaisen oikein pekoneineen päivineen ja ihme kyllä, en kuullut keittiöstä mitään vaan nukkua posottelin kymmeneen asti! Myöhemmin päivällä herkuteltiin vielä poronkäristyksellä, joka on koko perheen lemppariruoka.

Koen olevani niiiiiin Lucky Mum, mulla on kolme ihanaa muksua ja joka päivä me sanotaan ne kolme tärkeää sanaa <3 Lasten kortit ja lahjat sulattavat sydämen joka kerta aina uudelleen, mutta taatusti parasta on kolme paria käsiä, jotka kietoutuvat kaulaani. Olen myös äärettömän onnellinen omasta Äidistä, jonka olen saanut pitää näinkin pitkään. Moni menettää äidin jo lapsena tai nuorena...sen sai blogienkin äitienpäiväpostauksista lukea. Omani sairastaa parantumatonta sairautta ja se on hirvittävän surullista katsottavaa, mutta se on asia jolle en voi mitään...voin vain olla lähellä ja turvana, niin kuin hän on ollut aina minulle. Äitienpäivä on iloinen päivä, mutta myös haikea...Äidin merkitys on niin iso. Muistatteko laulun "Äideistä parhain", jonka suloinen pikkupoika lauloi sydäntäsärkevällä äänellä silloin kauan sitten... Siinä laulussa on kaikki mitä omalle äidilleni haluan sanoa...Äideistä parhaimman sain <3

-T-


8 kommenttia :

 1. Kauniisti kirjoitit <3
  Eikä haittaa ollenkaan, että postaus tulee vasta nyt. Onhan joka päivä äitienpäivä! ;)
  Itse olen myös äärimmäisen onnellinen omasta kolmikostani. Lapset ovat niin läheisiä minulle ja rakkautta toisiimme kyllä osoitetaan päivittäin :).

  Ja miten hauska tuo 'dreamcatcher'!!! Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Juuri samaa ajattelin, että äitienpäivä on vähän joka päivä!

   Lapset on ihania <3 Ja nämä omien lahjat oli aivan ihania, kaikki jo käytössä :) Toivottavasti teilläkin on hyvä ilma, täällä paistaa aurinko !!!

   Poista
 2. Ihanat kortit ja ne ovat tosiaan parhautta <3 Mullakin vasta huomenna tulossa postaus äitienpäivä aamiaisesta, joten et ole ainoa matti myöhäinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, toinen mattimyöhäsmutsi siellä :D Onpas mukavaa, etten ole ainoa...hah!

   Poista
 3. Oi, ihana teksti! <3 Voi ne omat pallerot, ne ovat kyllä maailman rakkaimmat ja ihmeellisimmät.. Ne jokapäiväiset hellät sanat ovat kyllä niin tärkeitä! <3 Mukavaa viikonloppua ihanainen! Mulla on se sisustushaaste muuten työn alla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinen ihanainen <3

   No nyt aloin oikein odottamaan sitä haastetta...hopi hopi :) Kiva kuulla vastauksesi!
   Mukava viikonloppu onkin tiedossa, opiskelukamujen tapaamista sun muuta!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger