Hyviä ja huonoja uutisia

17.6.2015Heti perään tuli sitten uusi blogihiljaisuus...tai olisihan sitä viime viikollakin voinut päivitellä, mutta silloin olisi varmaan tullut painokelvotonta tekstiä enemmänkin! Mursin nimittäin sormeni aika pahoin työtapaturmassa ja järkyttävää harmitusta/ ketutusta/ kipua on ollut parempi itkeä omassa hiljaisuudessa. Eilen sain vahvistuksen, että sormea ei leikata ainakaan vielä, mutta ensi viikolla on edessä taas uudet röntgenkuvat ja lääkärin pähkäilyt. No, aina voisi olla pahempi tilanne....olisihan tässä voinut käydä niin kuin Kummelissa aikoinaan. Potilaan sormi amputoitiin ja laitettiin saippuapurkkiin ja kas, siitä tuli helistin :D Huomasitteko...huumori on pikku hiljaa palailemassa. On siis toivoa, että tästäkin selvitään.

Rakas ystäväni soitti viime viikolla ja antoi erittäin tärkeän ja yleensä toimivan ohjeen : ota lasi punkkua ja vedä henkeä. Tein työtä käskettyä ja ostin punkkupullon, mutta eihän sitä sitten saanut avattua vasemmalla kädellä!!! Ei auttanut kuin mennä peiton alle itkemään. Mies tuli illalla kotiin ja nauroi katketakseen, mutta ymmärsi onneksi paeta takavasemmalle, sillä niin tiukasti otti päähän kaikki vielä silloin. Eniten harmitti töiden puolesta, sitten iski kova huoli sormen tilanteesta ja epätoivo kaikkien juttujen hoitamisesta yhdellä kädellä. Edessä olivat esikoisen rippijuhlat ja voitte arvata kuinka vaikea on tehdä yhtään mitään yhdellä kädellä. Onkohan vasen käsi tehty pelkkää pään raapimista varten? No ei ole, kyllä sillä muutakin tekee kun on pakko. Ihanien pelastusenkelien eli ystävien avustuksella rippijuhlatkin saatiin vietettyä hyvällä mielellä. Olette kullan arvoisia <3 Itse sain olla vaan ja keskittyä juhlintaan, kaikki tuotiin pöytään valmiina ja muut hoitivat miehen apuna keittiössä touhuamisen. Kerron rippijuhlista hieman enemmän sitten toisessa postauksessa.

Kaikki suunnitellut työt ja kotityöt saavat nyt odottaa, vaikka se aiheuttaa tällaiselle touhuajalle suurta kärsimättömyyttä. Mutta kun jokaisesta asiasta täytyy etsiä jotain positiivistä, niin ajattelen sitten niin, että nyt lepään ja olen iloinen, ettei todellakaan käynyt pahemmin. Voihan tässä tulla otsaan hermopinteitä vielä moneen otteeseen, mutta ne ovat sen ajan murheita. Tänään olen iloinen siitä, että ulos tarkeni mennä ilman kalsareita ja muutenkin on ollut vähäluminen juhannusviikko. Kyllä se kesä tulee :) Muutakin ihanaa tapahtuu ihan pian, mutta siitä sitten huomenna lisää. 

Kiva kun olette siellä, mulla on ollut teitä ikävä <3

-T-

28 kommenttia :

 1. Voi kurja! Onneksi ei käynyt pahemmin ja juhlistakin selvisitte :) Tsemppiä ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jossu <3 Hieman erilainen kesä, mutta minkäs teet...

   Poista
 2. Voi ei :( Tsemppiä ja pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Soile <3 Kyllä tämä tästä. Otetaan se illanistujainen pian...ei ole aamulla töihin lähtöäkään ;)

   Poista
 3. Voi rähmä :( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Auts! Toivottavasti selviät ilman leikkausta! :-/ Pikaista paranemista ♡ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Sitä toivon, mutta olen valmis mihin vaan kunhan sormi tulee kuntoon!

   Poista
 5. Pikaista paranemista:)

  VastaaPoista
 6. Voi kurjuus :( tsemppiä! Osta juhannukseksi vaikka uusi pullo punkkua ja nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura <3 Tein työtä käskettyä ja ostin uuden putelin :D

   Poista
 7. Voi ei, toivottavasti sormi tulisi kuntoon ilman leikkausta! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Isot tsempit sinne!!! Toivottavasti sormi paranee pian ja kuntoutus onnistuu hyvin. Voin kuvitella, että tuo olisi itsellenikin hyvin vaikea paikka.

  Nauroin kyllä ääneen tuota kohtaa viinipullosta ja sun miehestä :D ehkä korkataan kesällä sit pullo yhdessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Toivon todella, ettei leikkausta tarvittaisi ja alkaisi luutumaan hyvin ja suht kohilleen...

   Nyt naurattaa tuo vinkkupullo juttu jo itseäkin, mutta silloin oli huumori vähissä :) Ehdottomasti avataan puteli kun saadaan teidät kotimaahan!

   Poista
 9. Onpa ikävä juttu! Pikaista toipumista!! ♥ p.s. osta seuraava pullo kierrekorkilla. tai suosiolla hanapakkaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Otin vinkistä vaarin juhannusjuomien suhteen...heh :D

   Poista
 10. Aiaiai. Ihan hirmuisen huono tuuri! Mutta kyllä sie selviät <3 Tärkeintä on juurikin, että sormi saadaan kuntoon. Ja miten ihana kuulla, että muut auttoivat rippijuhlien kanssa! Itselleni voisi olla kova paikka antaa muiden hoitaa, mutta toisaalta ehkä siitä vois nauttiakin kun ei kerrankin tarvi itse häärätä kaikkea :D. Tsemppiä ja hyviä vointeja! Ja ihanaa kun on nyt niin vähälumista ;). Kyllä nämä kelitkin siis tästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti H <3 Aina voisi olla pahemmin, eiköhän tämäkin tästä hyvin mene. Haastava murtuma on kyseessä, joten vieläkin epätietoisuus on päällimmäisenä tunteena, mutta luotan käsikirurgiin.

   Olihan se aika vaikeaa olla heilumatta juhlajärjestelyjen kanssa, mutta viiltävä kipu muistutti, ettei kertakaikkiaan kannata pahentaa tilannetta. Onneksi aurinko paistaa nyt ainakin, joten mielikin vähän piristyy. Nautimme siis siitä :)

   Poista
 11. Oh no!! Ihanaa kuitenkin, että saat asiaan huumoria mukaan!! Positiviinen mieli kantaa niin pitkälle :)).

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset <3 Viime viikolla ei huumori kukkinut, mutta nyt alkaa jo henkisesti helpottaa. Pakko vain yrittää pitää positiivinen mieli :)

   Iloa juhannukseen S ja Mini <3

   Poista
 12. Oih ei, paranemisia ja mukavaa juhannusta kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Samoin sulle oikein mukavaa juhannusta!

   Poista
 13. No voi hemmetti. Kaikille sormille kun kumminkin olis käyttöä, mutta neljä viidestä sentään onneksi säästyi.

  Mutta että joko teillä tarkenee ilman pitkiä kalsareita?? Täällä ei. Tai sit sen on ikäkysymys :D

  Koitahan malttaa siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, muutama ärräpää pääsi itselläkin :( Nyt en kyllä yhtään ymmärrä, että miten kalsarit liittyy ikään ( olenhan 29 vee tai jotain...) , mutta nyt on kahtena päivänä jo tarjennut ilman ja eilen jopa capreilla! Wow, kesä tulee sittenkin :)

   Yritän malttaa ottaa rennosti, onhan mulla nyt ikioma juhannuskuljettajakin ja henkilökohtainen avustaja...miten se menikään...myötä- ja vastamäesssä jne. :D

   Oikein mahtavaa juhannusta Annukka <3

   Poista
 14. Auts! Eipä sitä ehjin sormin muistakaan miten tärkeitä ovat - kaikki. Mukavaa juhannusta kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, sitä pitää itsestään selvänä kaikkia sormia ja raajoja. Mtta vasuri on kehittynyt jo mukavasti, joten saatan syksyllä olla jo molempikätinen :D

   Mukavaa juhannusta sullekin <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger