Heitä vinkillä !

30.7.2015


Olen kova lukemaan, lukutoukaksikin voisi minua kutsua. Luen laidasta laitaan kirjoja ja lehtiä...aina pitää olla jotain luettavaa. Sisustuslehtiä en tilaa tällä hetkellä, vaan olen ostanut irtonumeroita, koska mikään yksi tietty lehti ei ole napannut tarpeeksi. Uusi Asun-lehti oli miellyttävä tuttavuus, mutta ajattelin vielä mietiskellä sen tilaamista. ELLE Decoration Uk on yksi lehtisuosikkini ja muitakin ulkomaisia lehtiä hankin aina välillä. Olisiko sinulla suositella jotain inspiroivaa lehteä?

Eilen olin peräti pari tuntia yksin kotona ja kaivelin kirjahyllystä vanhan Feng Shui kirjan. Kiva aina välillä lukea niitäkin oppeja, jos tuppaa talon puhdistus/raivaus/siistimis-ohjeet unohtumaan. Ihan äskettäin ei ole tullut ostettua sisustuskirjojakaan, joten vinkkaa myös kivoista kirjoista ! Harmikseni Lotta Agatonin Colorful-kirja on loppuunmyyty. Jospa niitä joskus tulisi lisää tarjolle.

-T-

8 kommenttia :

 1. Suosittelen lukemaan Muotoilun aarteet- kirjasarjaa :) Valaisimista kertovasta kirjasta tein kerran postauksenkin http://www.maailmanparaspaikka.fi/2015/03/muotoilun-aarteet-suomalaisia-valaisimia.html
  Ja pakko sanoa, että upeat kuvat jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Living etc ja Rum kuuluvat vakio-ostoksiin tuon Elle Deco Uk'n lisäksi :) Kaikki toisistaan niin erilaisia mutta samalla niin inspiroivia!

  VastaaPoista
 3. Minä en jotenkin osaa ostaa ollenkaan ulkomaalaisia lehtiä. Tilasin tuon uuden asun lehden ja muita suosikkejani ovat deko ja gloriankoti.

  VastaaPoista
 4. Elle-lehdestä tykkään itse ja jos tykkäät lukea hömppä romantiikkaa niin ehdoton suokkari on Himoshoppaaja kirjat. Tälläki hetkellä luen yhtä niistä kirjoista.

  VastaaPoista
 5. Jeanne D'arc sisustuslehti on omaan mieleeni. Tosi harmoniset kuvat! Jos hyviä kirjoja kaipaat, suosittelen lämpimästi Lesley Lokko -nimisen kirjailijan tuotantoa. Niitä on jokunen ilmestynyt suomen kielellä, mutta itse luen ne englanniksi. Tarinat on ympäri maailmaa, mukana on aina jännitystä, romantiikkaa, kieroa politiikkaa ja eniten kirjoissa viehättää uskottavat ja hyvin rakennetut henkilöhahmot ja yksityiskohtaisesti kuvaillut paikat ympäri maailmaa. Olen aikamoinen lukutoukka itsekin, mutta koskaan en ole odottanut kenenkään muun kirjailijan uusia kirjoja niin kieli pitkällä kuin näitä. :)

  VastaaPoista
 6. Plaza interiör on oma ehdoton suosikki ulkkarilehdistä. En ole pettynyt siihen vielä kertaakaan, ajattelin tilata sen Walesiin saakka, kun ei meinaa sieltä oikein skandinaavimakuun sopivia lehtiä löytyä :).

  VastaaPoista
 7. Suosittelen lämpimästi Ilse Crawfordin A Frame For Life -kirjaa, jos Ilsen tyyli miellyttää. Feng shuin osalta paras löytämäni kirja on Feng Shui Aaapinen, Anja Banksiltä. :)

  VastaaPoista
 8. Mun tän hetken suurin suosikkini on norjalainen Vakre Hjem & Interiör. Kevään numeroista sain niin paljon inspiraatiota!:)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger