Vastaus haasteeseen ja lähetys eteenpäin

5.7.2015

Jossu Maailman paras paikka -blogista ( tsiigaa täältä ) heitti haasteella jo ajat sitten. Olen todella iloinen jokaisesta haasteesta, mutta nyt on ikävä kyllä ollut sattumia kerrakseen tämän kesän alussa, joten en ole ehtinyt paneutua kysymyksiin. Mutta nyt... täältä pesee !

Tämän haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa. Ideana on vastata yhteentoista annettuun kysymykseen ja keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville. Lopuksi haaste laitetaan eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle. Ajattelin itse säveltää hieman ja laittaa haasteen kuudelle blogisiskolle, yksitoista on aika paljon... Olen aiemmin vastannut toiseenkin samantyyliseen haasteeseen, mutta silloin kysymykset koskivat lähinnä sisustamista. Nyt tulee vaihteluna jotain muuta.

                                                                       


 1. Mistä blogisi nimi tulee ?

Halusin blogilleni oman näköiseni nimen. Päähän tupsahtelee iDiksiä tuon tuostakin ja sen kaveriksi sopi interiööri, joka on tällainen meän-kielen muunnos ruotsalaisesta sanasta interiör eli sisusta tai sisäpuoli. Minusta sanat sopivat yhteen ja palautteen perusteella se jää myös mieleen.

2. Paras stressinpoistokeinosi ?

Ehdottomasti lenkkeily metsässä! Jos ei ole mahdollisuutta päästä vaaraan, niin jokirantakin kelpaa oikein hyvin. Sisätiloissa stressiä purkaa imuroiminen, uskokaa tai älkää. Puhtaasta kodista tulee vapauttava tunne <3

3. Mistä unelmoit ?

Lapsuuden unelma oli tulla urheilijaksi. Se toteutui, vaikka maailmanmestaruus/olympiapallilla en olekaan seissyt. Olen silti saanut urheilusta valtavasti eväitä elämään. Nuorena unelmoin siitä, että saisin hyvän parisuhteen ja perheen ja saisin asua Lapissa. Lapissa ollaan ja unelma parisuhteesta/perheestä on toteutunut. Myös unelma uudesta ammatista toteutui talvella, joten koen kaikinpuolin olevani onnekas. Tällä hetkellä unelmoin kesämökistä virtaavan veden äärellä ja matkustelusta maailman lukuisia ihmeitä katsomaan.


4. Mitä sitten kun saavutat unelmasi ?

Uskon, että minulla tulee aina olemaan uusia unelmia, kun osan saa todeksi. Unelmat ovat minusta tärkeitä, ne auttavat asettamaan tavoitteita ja toisaalta ne piristävät harmaata arkea tai tsemppaavat jatkamaan vastoinkäymisten edessä.

5. Järki vai tunteet ?

Hmm, olen vahvasti tunneihminen, mutta valitettavan monesti olen joutunut tekemään valintoja järjellä. Niinkuin varmaan suurin osa meistä... Iän myötä usko oman intuition voimaan on kasvanut ja olen uskaltanut myös "hypätä" ja luottaa siihen, että elämä kantaa. Kotona opetettu vahva vastuullisuudentunne puskee usein läpi ihon, mutta täytyyhän elämässä ottaa joskus myös riskejä. Ilman, että olisi vastuuton kuitenkaan.

6. Puhe vai teko ?

Täytyy sanoa, että molemmat. Rakkaudessa täytyy olla molempia, ystävyydessä täytyy olla molempia. Myös äitinä haluan, että asioista puhutaan, mutta myös tehdään asioita toistemme ja perheen eteen. Arkirakkautta on pieni tekokin...kuten esimerkiksi lämmöllä toiselle tehty iltapala tai se, että löydät kodinhoitohuoneesta puhtaan pyykkikasan viikattuna. 7. Mistä huonekalusta / esineestä et luopuisi mistään hinnasta ?

Lasten tekemät jutut ja valokuvat ovat kalleimpia aarteitani. Lapsuudenkodista kotoisin oleva lipasto on huonekalu, josta en koskaan luovu. Äitini tekemät käsityöt ja isäni valmistavat huonekalut tulevat aina kulkemaan mukanani ja toivon mukaan jatkavat kulkuaan tulevaisuudessa lasteni mukana. Mummoni antama kultainen kaulakello on aarre lapsuudesta <3 Sain sen vain hetkeä ennen mummoni poismenoa. Hän sai sen lahjaksi samana vuonna kuin itse synnyin.

Muuten olen ajatellut, että tavaraan ei pidä kiintyä liikaa. Jos katson ympärilleni ja mietin, että mitä pelastaisin mukaani esimerkiksi tulipalossa, niin ne olisivat juuri nämä tavarat.


8. Itse tehty vai ostettu ?

Mietin aina, että voiko jonkun haluamani jutun toteuttaa itse. Jos ei voi, niin silloin ostan tai teetän jollain käsityöläisellä. Arvostan suuresti käsillä tekemistä ja kotoa olen saanut verenperintönä rohkeuden kokeilla uusia juttuja. Yksi haaveeni on opetella hitsaamaan...olen metallimiehen tytär, mutta sitä en osaa tehdä. Ja voi kuinka monta iDistä hitsaustaidolla voisikaan toteuttaa !9. Millä adjektiivillä paras ystäväsi kuvaisi sinua ?

 Hmm...toivon mukaan sanalla lojaali ja luotettava, sillä niitä asioita arvostan todella paljon itse ystävyydessä. Hän voisi kuvata minua myös sanoilla puolihullu heittäytyjä tai takuuvarma paikalle tulija. Jos ystävä on hädässä, tulen taatusti ovelle! Hullut ideat saavat minut myös liikkeelle...

10. Heikkoutesi ?

Nyt on pakko sanoa, että sinisilmäisyys. Olen aina halunnut uskoa ihmisistä pelkkää hyvää, mutta valitettavasti elämä  on opettanut, ettei kaikkiin voi luottaa. Silti uskon hyvän voittavan ja pahan saavan palkkansa, in the end anyway :)

11. Vahvuutesi ?

Kyky näyttää tunteeni. Harmituksia ei tarvitsisi toki aina näyttää, mutta olisinko aito jos piilottaisin ne huonot fiilikset aina tai esittäisin muuta kuin olen? Kyky itkeä on minusta ehdottomasti vahvuus, ei suinkaan heikkous, niin kuin moni ajattelee. Sinnikkyyden laskisin myös vahvuudeksi. En anna helpolla periksi, vaan jatkan sinnillä.


Olipas muuten melko kinkkisetkin kysymykset...vaati hieman mietintääkin, sillä vastaukset pitäisi varmaan pitää kohtuullisen mittaisina :)

Lähteän haasteen seuraaville blogeille : 
Villa Alina


Kysymykseni teille ovat seuraavat:

1. Millä kolmella adjektiivillä kuvailisit itseäsi? Kolme heti ensimmäisenä mieleen tulevaa!
2. Oletko maaseudun vai kaupungin lapsi ?
3. Asutko juuri siellä missä haluat asua ?
4. Mitä haaveita sinulla liittyy asumiseen ?
5. Järki, tunteet vai molemmat ?
6. Mikä on rohkein tekosi ?
7. Benji-hyppy vai Base jump ?
8. Mikä on haave matkakohteesi ja miksi ?
9. Minne veisit puolisosi tai perheesi yllätysmatkalle ?
10. Mitä haluaisit muistella vanhainkodin kiikkustuolissa ?
11. Mistä haluaisit sinut muistettavan ?

Toivottavasti lähdette mukaan haasteeseen  <3

Mukavaa uutta viikkoa kaikille !

-T-26 kommenttia :

 1. Olipas hauskaa jälleen lukea juttujasi. Aina on niin kiva oppia uusia juttuja / oppia tuntemaan toinen paremmin . ja nämä haastetehtävät auttavat siinä niin hyvin! :)
  Iloa alkavaan viikkoon! Toivottavasti pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos H <3 Nämä ovat todella mukavaa vaihtelua sisustusjuttuihin ja kai näistä jotain saa irti lukijakin, siis siitä millainen vastaaja täällä onkaan.

   Mukavaa viikkoa sullekin ja eiköhän me pian nähdä taas <3

   Poista
 2. Hei kiitoksia haasteesta! Koetanpa vastailla kun tulee sellainen hetki :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan :) Ei mitään kiirettä, vastaile kun ehdit. Sulla on siellä äksöniä kerrakseen <3

   Poista
 3. Olipas hauska lukea! Kiva aina pääst vähän pintaa syvemmälle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos jotain saatte irti <3 Tekee välillä hyvää raapaista pintaa...

   Poista
 4. Tämä haaste on hauska, kun oppii tuntemaan blogikamuja vähän eri tavalla. Ja kiitti! Mä vastailen toki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä varmasti jotain saa irti, kun lukee ehkä rivien välistäkin :) Kiva kun lähdet mukaan, eikä ole mitään kiirettä! Vastaa kun ehdit <3

   Poista
 5. Ihanat luontokuvat! Näitä on aina ilo katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia <3 Nämä kuvat ovat yhtä lukuunottamatta viime viikon roadtripeiltä, tästä lähimaastosta ja yksi Kalajoelta :)

   Poista
 6. Olipa mukava lukea näitä, oikein hyviä vastauksia :-)
  Ps: hitsaaminen on kivaa, joskin yllättävän haastavaa... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minna <3

   Ei hitsit, sulla on siis hitsaustaito hallussa! Sikasiistii...kuten meidän teini sanoisi ! Taidan tulla sinun oppiin...

   Poista
 7. Olipa ihana postaus. Kiitos haasteesta. Koitan toteuttaa sen lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3 Mukava kun lähdet mukaan, mielenkiinnolla odottelen haastettujen vastauksia !

   Poista
 8. Kivaa, oli lukea nuita:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos haasteesta, vastailen kysymyksiin kunhan joudan. Ja oi miten kauniita kuvia olitkaan laittanut.. Toivottavasti nähdään pian taas piakkoin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Kiva kun lähdet mukaan ja ehdottomasti nähdään pian !

   Poista
 10. Kiitos paljon haasteesta! <3 Näitä oli tosi mukava lukea. Kiva vaan välillä kun blogeissa on vähän jotain "pintaa syvempää" juttua ja kauniit seesteiset kuvat. Vastaukset on muhimassa, saa nähdä koska saan toteutukseen asti! Ihanaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ja mukava kun lähdet mukaan :) Ihan kivaa vaihtelua ovat sisustusjutuille tosiaan...mielenkiinnolla odottelen teidän muiden vastauksia!

   Ihanaa viikkoa sinnekin <3

   Poista
 11. Hah, mä en edes muistanut että oon sulle tämmöisen haasteen nakannut, mutta kiva oli lukea vastauksiasi :) Oppii aina blogisiskosta jotakin uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onko sulla dementia tulossa ? :D Kiitos haasteesta <3

   Poista
 12. Näitä on mukava lukea. Vastauksista tuli hyvä mieli, sinulla on arvomaailma kohdillaan.

  VastaaPoista
 13. Olipa mukavaa luettavaa :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Ja oikein mukavaa viikonloppua sinnekin !

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger