Blogikirppis

7.9.2015

Operaatio "syysmyrsky" etenee. Olen käynyt kaappeja ja nurkkia lävitse. Lähes kaikki ei-tarvittava on nyt laitettu joko kirpputorikassiin, viety kierrätykseen tai luovutettu eteenpäin uusille omistajille. Järjestystä rakastavan ihmisen pää selkiää samaa matkaa kaappien kanssa. Jippii, tämä tekee aina niin hyvää ! Siivousoperaatio tulee tehtyä kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä. Nyt olen jo ihmeen aikaisessa, mutta toisaalta onpa sitten lokakuun räntäsateissa aikaa istuskella viltin alla kynttilöistä nauttien. Muutama sisustusjuttukin saa nyt lähteä uuteen kotiin ja päätinkin laittaa pystyyn blogikirppiksen. Tavarat kulkeutuvat Oulun seudulle ja postin mukana. 


MYYTY!
Eero Aarnion Tuplakupla valaisin, M koko. Hinta 250 €. Valaisinta en mielelläni postita. Jos asut Oulun seudulla tai Pohjois-Suomessa, niin voidan katsoa järjestyykö joku muu kyyti uuteen kotiin.

MYYTY!
Woodnotesin musta lehtikori. 100 % paperinarukangasta. Hinta 60 € + postit 7€.

Pandora villamatto, koko 140 x 200 cm. Kaksipuolinen. Hinta 125 € +postit 10 €. 

4 kpl Kaanin Jazz-tuoleja vaalealla kankaalla. Hinta yht. 800 €. Kankaissa pientä elämisen jälkeä, mutta päälliset ovat pesuun irrotettavat.  Tuolien kuljetuksesta em. seudulle voidaan sopia.


Jos joku myytävänä olevista jutuista kiinnostaa, niin laita meiliä tulemaan. Osoite löytyy yläbannerin Contact-linkistä. 

Mukavaa maanantai-iltaa :)
-T-

9 kommenttia :

 1. Raivaamaan käy ihan terapiasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä ! Ehdottomasti terapeuttista!

   Poista
 2. Tuo valaisin ois ihana, mutta nyt ei ole rahaa... KIvaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuplakupla on kyllä ihana, mutta mulla olisi tarve jalkalampulle...siksi luovun tästä.

   Kivaa viikkoa sinnekin <3

   Poista
 3. Mä tykkäisin tuosta matosta, mutta sekin on liian pieni keittiöön. Tuntuu, että ihan liian pieniä ovat nykymatot. Mietin, että jos ostaisi kaksi ja jotenkin harisisi ne yhteen...
  Mulla kans pienimuotoista raivaamista ollut täällä. Ensin oli kirppispöytä, tänään vein loput + varastosta sellaiset, joita en kirpparille saanut mahtumaan Fidalle. Kylläpä nyt on hyvä mieli. Ei sen puoleen, niitä tavarajemmoja on vielä kolmessa vaatehuoneessa, joten raivaus jatkuu.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman...moni kiva matto on pieni kooltaan! Mutta kun tarpeeksi kauan etsit, niin varmaan löydät sopivan keittiöönne!

   Raivaus tekee kyllä terää. Mutta on sulla vaan monta vaatehuonetta vielä raivattavana! Tsemppiä siihen hommaan <3

   Poista
 4. Mun pitäis tehdä samaa raivausta. Hyvin se alkoi muuton yhteydessä,mut voisin kyllä taas myydä lisää :) paljon on ylimääräistä :) toivottavasti saat kaikki myytyä, harmi kun en itse voi nyt mitään ostella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain sitä tavaraa vaan aina kertyy.... "joku" varmaan tuo sitä taloihin ;)

   Hyvin on kyselyjä tullut, joten eiköhän nämä lähde uusiin koteihin <3

   Poista
 5. Luopuminen on aina haasteellista, mutta ei vaan voi kaikkea säilyttää kotona. Itse pyrin siihen ettei varastoon kerry tavaravuoria vaan kierrätän parhaani mukaan. Kirppari on yks hyvä keino.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger