Iittalan ihanuudet

27.9.2015


Piipahdettiin viime viikolla ystiksen kanssa kaupungissa ja yksi suunnitelluista käyntipaikoista oli Iittalan myymälä. Olen bongannut uutuuksista Kastehelmi-sarjan purkit ja sellaiset kävin noutamassa itselleni. Purkkeja on kahta kokoa ja niitä saa kirkkaana tai tällaisena harmaana versiona. Näille purkeille on todellista tarvetta, sillä keittiön hyllylle on ollut etsinnässä kannelliset purkit, joihin voi säilöä esimerkiksi pähkinät ja muut pikku naposteltavat. Näissä purkeissa ne on helppo nostaa kahvipöytään ja kansien ansiosta naposteltavat pysyvät myös pölyltä suojassa. Tosin pähkinät eivät juurikaan ehdi meillä pölyyntymään. 


Purkkien kansissa on muuten kumit, joten ne eivät kolise käytössä. Pähkinäpurkilla pystyy käymään siis myös salaa ! Muutaman päivän koekäytön jälkeen olen todella tyytyväinen purkkeihin ja aion kyllä hakea myös kirkkaita purkkeja. Kastehelmi-sarjassa on mielestäni kaunis kuviointi ja sarjan tuotteita on kiva lisätä kattaukseen. Ihastelin Iittalalla myös samaisen sarjan juomalaseja, joita menisi käyttää varmaan myös tuikkukippoina.

Kipoista kiitoksiin ... Iso kiitos kaikille synttäripostaukseen kommentoineille, ihanat kommentit lämmittävät todella sydäntä <3 Lämpimästi tervetuloa mukaan myös uudet lukijat !

Jos et ole vielä bongannut blogissa käynnissä olevaa arvontaa, niin siihen voit osallistua TÄÄLLÄ !

Synttäriarvonnan palkintona on 100 euron lahjakortti Seita Shopiin, lahjakortin voit käyttää joko liikkeessä tai myymälöissä. Arvonnan ohjeet löytyvät synttäripostauksesta. Arvonta päättyy ensi keskiviikkona eli 30.9.2015 klo 23.00 ja voittajan julkistan seuraavana päivänä. 

Kipin kapin osallistumaan! Lahjakortilla saa vaikka mitä kivaa syyskotiin :) Kivaa sunnuntaita !

/ T

6 kommenttia :

 1. Noita ihanuuksia olen itsekin ihastellut ja kaupassa hipelöinyt. Vielä en ole raskinut ostaa. Tai lähinnä miettinyt että kuinka paljon kaappini syövereissä onkaan astioita.
  Blogissani on sinulle ihanuus haaste ;)

  VastaaPoista
 2. Nuo purkit näyttää niin kivoilta!
  Kamppailen tässä itseni kanssa, hankkiako nuo ihanat purkit vai ei ;) Tuo Kastehelmi on vaan niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Iittala osaa kyllä hommansa :))

  VastaaPoista
 4. Thanks for the idis :). Aina jokaikisellä kauppareissulla käyn hypistelemässä niitä kirkkaita Kastehelmipurkkeja ja mietin, että mitä ihmettä käyttöä niille keksisin, että saisin itse itseltäni luvan semmoset ostaa.. Ja koska pähkinät on mun jokapäiväistä ravintoa (juu syön kyllä muutakin) jokatapauksessa, niin nythän ne maistuu vielä kahta paremmalta, kun saa kauniista purkista napsia. Että tänks vaan :)

  VastaaPoista
 5. Voih Iittalaa. Joka kerta se ihastuttaa. <3

  VastaaPoista
 6. Nuo uudet purkit on ihan mielettömän ihanat! Mä olen ihan purnukkafani. Tulee säilöttyä kaikki siemenet ja pähkinät niihin. Kirkas kastehelmipurkki olisi ihan täydellinen ^^

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger