Syysretken kuvasatoa ja Liebster Award-tunnustus

21.10.2015

 
Sain Liebster Award tunnustuksen sekä My Sweet Home - blogin Sarilta, että Suortuva - blogin Nannilta. Tunnustuksen tarkoituksena on tuoda esille uusia ja tuoreita blogeja sekä saada pienille blogeille lisää näyttävyyttä. Kiitos tytöt tunnustuksesta !

Tunnustuksen saaja vastaa haastajan kysymyksiin ja tägää hänen blogin omaan Liebster Award-postaukseensa. Tämän jälkeen tunnustus laitetaan eteenpäin. Tässä vastaukseni minulle annettuihin kysymyksiin. Postauksen kuvat ovat tämänpäiväiseltä metsäretkeltämme kauniista kotimaisemista, joita en lakkaa hehkuttamasta. Harvoinpa muuten ollaan oltu näin lokakuun lopulla enää makkaranpaistossa tuulipuvut päällä. Syksy on ollut kyllä erityisen lämmin.


1. Millainen blogi sinulla on ? Onko blogisi muuttunut matkan varrella ?

Blogini keskittyy pääasiassa sisustamiseen ja itse tehtyihin juttuihin eli iDiksiin. Kirjoitan toki myös muitakin juttuja elämästäni ja jaan välillä kuvia Lapin kauniista maisemista. Blogini on vasta reilun vuoden vanha, joten se ei ole ehtinyt vielä muuttumaan. Tulevaisuudessa uskon, että lisään blogiini myös ammattiini liittyviä juttuja eli rakentamista, rakennuspiirtämistä jne.

2. Mikä on parasta blogissasi ? 

Lukijat on ihan parasta ! Kiitos teille <3 Kommentteja on erittäin mukava lukea ja pyrin vastaamaan niihin aina kohtuuajassa. Pyrin satsaamaan blogitekstieni laatuun ja selkeisiin kuviin. Uskon, että siinä olen onnistunut, vaikkakin kuvaajana toivon kehittyväni vielä paljon.

3. Mitä haluaisit blogissasi kehittää ?

Taisinkin vastata tähän jo edellisessä kohdassa eli kuvaanista haluan kehittäää. Toki haluan kehittyä myös siten, että postauksista tulisi monipuolisempia. Omin käsin tehtyjä juttuja haluan vielä lisätä, sillä palautteen perusteella niitä odotellaan. Toivon, että blogistani saa inspiraatiota ja vinkkejä omaan kotiin.

 ( Kukkulan Kuningas )


4. Millaisen neuvon antaisit aloittelevalle bloggaajalle ?

Ole oma itsesi. Sopii hyvin elämään yleensäkin, mutta blogeista on mukava löytää se persoona tekstien takaa. Ota myös rennosti, sillä bloggaamisen tulee olla kivaa ja mukava harrastus. Tee juttuja niistä asioista mitkä sinua kiinnostavat ja älä ressaa jos joskus ei vaan ehdi postailla. Laatu korvaa määrän ! 

5. Mikä on unelma-ammattisi ?

Koen olevani omalla alallani. Eli kyllä se on tämä nykyinen ammattini rakennusinsinööri. Lapsena haaveilin arkkitehdin urasta ja piirtelin taloja Snoopy-vihkoon. Isompana haaveeseen liittyi mukaan sisustusarkkitehdin ammatti, mutta tähän lopulta päädyin. Molemmista intohimoista on helppo lisätä juttuja raksainssin hommaan! Mitä elämä vielä tuokin tullessaan ...

6. Paras tapasi rentoutua ?

Tietyllä tavalla urheilu on rentoutuskeino, mutta jos pitää sanoa jotain kevyempää niin ... kyllä se on kolme P:tä : Perhe, Perjantai ja Punkku. Rento kotoilu perheen tai ystävien kanssa, pari tuikkua palamaan, lasi punkkua ja aivojen nollaus. Onko muitakin rentoutuskeinoja olemassa ?!?7. Mistä haaveilet tällä hetkellä ?

Juuri nyt suurin haaveeni liittyy jouluun. Huoli läheisestä painaa mieltä ja ilmassa on epämiellyttävää odottelua. Haaveilen rauhallisesta joulusta rakkaiden kanssa, siitä että kukaan ei puuttuisi joulunpyhistämme ...

8. Paras vuodenaika ?

Oikeastaan kaikki vuodenajat tulevat ajallaan ja pidän niistä kaikista.Tai no kesä saisi olla ehkä hieman pidempi. Kesän valoisat yöt ja niiden tuoma mielen virkeys on ihanaa. Syksyssä rakastan luonnon värejä, pimeneviä iltoja ja mielessä pyöriviä uusia idiksiä. Talvella voi hiihtää, lasketella, lumikenkäillä ja kolata sitä perhanan lunta ( ei sitä tarvitse yli äyräiden tulla ! ). Kevätaurinko saa tuntemaan, että kaikki on mahdollista ja varsinkin täällä Lapissa on aivan mielettömän kaunista keväällä.

9. Oletko jo miettinyt / ostanut joululahjoja ?

Miettinyt olen kovastikin, mutta ostanut olen vasta pari. Itse olen tehnyt jo jotain ja seuraavan viikon ohjelmassa onkin vielä muutaman lahjan valmistaminen. 10. Paras lahja, jonka olet koskaan saanut ?

Itse tehdyt lahjat ovat aina suosikkejani ja lasten tekemät ovat ihan parhaita lahjoja <3 Mutta jos lapsia ja diy-lahjoja ei lasketa, niin pakko kertoa teille parin vuoden takaisesta lahjasta, jonka sain rakkaalta serkultani. Olemme kasvaneet yhdessä ja meillä on valtava määrä yhteisiä muistoja. Yksi niistä on tiukat matsit Nintendon elektroniikkapelillä nimeltään Donkey Kong. Toivoin lapsena peliä useampanakin jouluna, mutta aina joulupukki "hukkasi" toivekirjeeni, eikä peliä irronnut millään. Meillä on serkkuni kanssa tapana ostaa toisillemme edelleenkin joululahjat. Olemme halunneet pitää kiinni siitä perinteestä, sillä on niin kiva, kun ei tiedä ihan kaikkia lahjoja etukäteen ...kuten usein aikuisena käy. Sarin paketin avattuani kiljuin niin, että lapsetkin pysähtyivät ihmeissään katsomaan. Paketista ilmestyi lapsuuden ikiaikainen haaveeni, Donkey Kong peli ! Mikä mahtava yllätys ja minkä työn hän tekikään löytääkseen sen minulle. Viimein oli tärpännyt huutonetistä ja gorillapeli muutti lopultakin luokseni. Ihan paras peli, vaikka lasten mielestä ä l y t t ö m ä n  tylsä, kun ei siinä voita mitään palkintoja. Höh, eivät ymmärrä hyvän päälle !!!

11. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä; mitä haluaisit kysyä blogisi lukijoilta ?

Mitä sinulle kuuluu juuri tänään ?


Mulle kuuluu hyvää. Retki oli oikein onnistunut ja pusunkin sain ! Kaikinpuolin siis hyvä päivä.

Liebster Award -tunnustuksen saa antaa jopa yhdelletoista blogille, mutta itse ajattelin antaa sen tällä kertaa kolmelle blogille. Oikaisen vähän kysymyksissä ja lähetän nämä samat kysymykset eteenpäin.

Annan tunnustuksen seuraaville blogeille, jotka ovat blogitaipaleensa alussa:
Suosittelen vierailemaan näissä uusissa mielenkiintoisissa blogeissa !

Kepeää keskiviikkoa kaikille <3

/ T

12 kommenttia :

 1. Ihanaa kun otit haasteen vastaan. Kiitos.
  Tsemppiä ja toivoa kohtaan seitsemän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Nanni <3 Tsempit tulevat niin tarpeeseen...

   Poista
 2. Oon kyllä aidosti kateellinen noista maisemista <3. Kelpaa käppäillä.

  Ja tässä sun blogissa on just parasta aitous. Ja samalla alallakin ollaan :). Joskaan en oo insinööri, mutta kumminkin. Vihkot täynnä unelmatalon pohjapiirroksia. Ja viikonloppuisin pystyi tyhjällä koulun pihalla piirtämään pohjat hiekkaan sen kokoisina, että niissä pystyi myös "asumaan" :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä maisemat on niin tärkeät, kärsin kun asuin muualla aikoinaan ! Aina oli ikävä vaaroja :)

   Ja kiitos Annukka kauniista sanoistasi <3 Tiedätkö, me voidaan ens viikonloppuna "piirrellä" sitten ihan livenä yhdessä...mahtista nähdä sinutkin !!!

   Poista
 3. Kiva postaus ja ihanat maisemat! Toivon parasta läheisellesi ♡ Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Olipa mukavaa lukea näitä ja oppia vähän lisää sinusta ja miten upeat maisemat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni <3 Maisemat on kyllä niin ihanat ja tärkeät !!!

   Poista
 5. Olipa mukavaa lueskella näitä, kiitti, kun otit tunnustuksen vastaan:)
  Ja on meillä komeat maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Sari kun annoit tunnustuksen <3

   Meillä on The Best maisemat joo !!!

   Poista
 6. Oi kiitokset tästä haasteesta! Ja toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin tuon 7. kohdan asioiden kanssa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger