Tulin vaan muistuttamaan ...

23.10.2015

... että Indiedaysin Blog Awards - äänestys on käynnissä sunnuntaihin 25.10 asti ! Vielä ehdit siis antaa äänesi omalle suosikillesi alla olevaa kuvaa klikkaamalla. Idis & Interiööri on mukana Livingspace -  sarjassa monen monen muun sisustusblogin joukossa. Iso kiitos kaikista tsemppiviesteistä, joita olen kisaan osallistumisesta saanut ja monta kumarrusta blogiani äänestäneille ! Ihan realistisella asenteella olen mukana isojen blogien joukossa, mutta onhan se älyttömän hienoa, jos koet juuri minun blogini inspiroivaksi <3


Vielä ehdit siis antaa äänesi omalle suosikillesi.


Mukana on monta omaa suosikkiblogiani ja onkin erityisen mukava seurata äänestyksen tulosta ihan livenä Helsingissä. Sain nimittäin kutsun osallistua Indiedaysin juhliin yhden ihanaisen bloggaajan avecina ja ohjelmassa on monta hienoa tapahtumaa. Ja mikä parasta, odottamiani tapaamisia blogimaailmasta saatujen tuttavuuksien kanssa. Niitä odotan varmaan innokkaimmin, sillä on todella mukavaa tutustua ihmisiin blogien takana. Aamukammasta jo lasken päiviä reissuun !
Pakko kertoa lopuksi, että pääsin äskettäin treffeille ... Ihan oma mies karautti pihaan isänsä vanhalla Pösöllä ja kutsui ajelulle. Hieman epäröiden astuin autoon, mutta hetken päästä koinkin jo vauhdin hurmaa nostalgisissa merkeissä. Autosta löytyi nimittäin poppikone, johon vanhat c-kasetit mahtuvat ihan  änkemättä ! Mikä elämys, kun kajareista rupesi soimaan vieläpä Kake Randelinin ti - ti - ti -ti - ti - ti - tilipäivä koittaa :D Siinä sitten heitimme hurut kylänraitilla ja kuski pyöräytti myös uukkarit tutussa paikassa nuoruuden malliin. Ei jestas, kun oli mukavat treffit. Päätimme kuitenkin olla kertomatta niistä nuorisollemme ... jaa, että miksikö ? Pelkkä jammailu kasari /ysäri - hittien tahtiin saa kriittistä palautetta teinien suunnasta. Mitäpä jos kuulisivat, että ihan julkisella paikalla luukutettiin Kakea , hahaa ! 

Ottakaa rennosti ystäväiset, se on perjantai !

/ T

9 kommenttia :

 1. Onnea vaan kisan loppumetreille!! :) Täälläkin aika samat fiilikset hommasta - upea kiva jännä juttu kaiken kaikkiaan! Ja toivottavasti törmättäisiin itse kemuissa, olisi hauska tavata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sullekin <3 Ja ehdottomasti tavataan juhlissa, etsitäään toisemme !

   Poista
 2. Tsemppiä äänestykseen! Toivottavasti tavataan kemuissa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde <3 Ja varmasti tavataan, eikös olla peräti samoilla etkoilla...?!

   Poista
  2. Juu näin taitaapi olla! :-D

   Poista
 3. Onnea kilpailuun! Mahtista, että pääset pirskeisiin seuraamaan tilaisuutta paikan päällä.

  Vautsi, mikkä nostalgiset rehvit siippa oli järjestäny. Molisin tykänny kansen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati <3 On kyllä tosi mahtis reissu tulossa, monenlaista kivaa tiedossa !

   Laitahan rehvianomus vetähmään :D Saas nähä, että jou'unko mie pitkään oottahmaan seuraavia ajeluita raitila...

   Poista
 4. Tsemppiä kovasti äänestykseen! Ja toivottavasti nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jossu <3 Mehän nähdään ... se on saletti!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger