Ihastuttava kehysmallisto Instrumentariumilta

6.11.2015

Kerroinkin jo Bloggers Inspiration Dayn ohjelmasta aiemmassa postauksessani. Odottamani Instrumentariumin esittelypiste osoittautui odottamisen arvoiseksi. Esillä oli syksyn uutuusmallisto Heritage Swarovski, johon itse aivan ihastuin. Malliston kehykset on koristeltu Swarovskin kristalleilla ja bloggareiden kokeiltavana oli yhteistyön merkeissä monenlaisia kauniita kehyksiä.


Kehysvalikoiman ympärillä kävikin kova kuhina, kun valitsimme omiin kasvoihimme ja tyyliimme sopivia kehyksiä. Iloiset Instrumentariumin tytöt auttoivat tarvittaessa. Itse bongasin omat suosikkini melko nopeasti ja ne tuntuivat siltä, kuin olisivat aina keikkuneet päässäni. En hanki uusia kehyksiä kovinkaan usein, joten niiden täytyy tuntua mukavilta päässä ja olla laadukkaat, jotta ne kestävät menossani mukana. Swarovskin kauniisti kimaltelevat kristallit toivat laseihin kivaa piristystä ja vähän luksustakin, olematta silti liian bling bling - tyyliset. Omat pokat alkoivatkin tuntua ehkä hieman arkisilta, joten Heritage Swarovski - mallistoon tulen tutustumaan ehdottomasti vielä paremminkin. Saimme kuvauttaa itsemme suosikkikehyksiemme kanssa ja kuvat otti ammattivalokuvaaja Tim Kiukas. Tällaista kameranvälttelijää kuvaus tietenkin jännitti, mutta onneksi jännitys haihtui, kun mukaani tulivat bloggaajaystäväni. Ja tällainen otos meistä saatiin aikaiseksi. Kyllä näillä kehyksillä vain kelpaa katukuvassa kulkea ! Lisää mallistosta voit lukea Instrumentariumin sivulta ( klik ). Mallistosta löytyy kehyksiä myös miehille.Täältä ( klik ) voit katsella myös pienen fiilistelyvideon Instrumentariumin pisteeltä !


 Nyt tortilla - perjantaita viettämään perheen kanssa . Oikein mukavaa viikonloppua <3

/ T

10 kommenttia :

 1. Sullapa onkin hyviä kuvia! Mulla oli nämä instrun kuvat aika onnettomia...Sulle sopi nuo lasit tosi hyvin! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kehykset ovat lähelle samanlaiset kuin omani, mutta ovathan nämä heti tyylikkäämmät, kun on vähän luksusta mukana ! Ihanaa tulevaa viikonloppua sinnekin <3

   Poista
 2. Hyvät kehykset valitsit! :) Mullakin kehykset tuntuivat niin sopivilta, että unohdin ne hetkeksi päähäni pisteeltä lähtiessäni! Myös mulle kävi niin, että omat lasit tuntuvat hieman tylsiltä noiden kauniiden kehysten kokeilemisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätköö Irina, että mullekin kävi niin! Unohtuivat siinä jutellessa päähän, mutta onneksi huomasin melko nopeasti, että eivät ole omat lasit :D

   Nyt meillä on oiva tilaisuus uusia silmä- tai aurinkolasit <3

   Poista
 3. Tosi ihanat kuvat ja tyyliikäitä kaunottaria kuvissa. Minä päivitin myös hiljattain kehykset, kun sanka lähti irti. :D Toki kiva muutoinkin saada vähän jotain uutta "kehiin"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kameran edessä oli ihan kamalaa...mielummin olen aina toisella puolella. Mutta siitäkin selvittiin ja ihan kivoja otoksia tuli :) Pokien uusinta onkin nyt käsillä yhteistyön merkeissä, joten enköhän valitse jotain hieman piristävämpää tällä kertaa :)

   Poista
 4. Mun pitäis käydä uudelleen optikolla, sillä epäilen että näköni on huonontunut. Pärjäänkö enää noilla lukulaseilla?
  Ihania uutuuksia olette päässeet testailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ehdottomasti käymään, ettei pääse paljoa huononemaan näkö jos näin on. Me voidaan nyt suositella sulle näitä Heritage-kehyksiä, kun kaikki tuntuivat ihastuneen niihin :)

   Poista
 5. Tuo teidän yhteiskuva on niin onnistunut! Ja kivat vaihtoehdotkin löytyi kaikille :) Mulla on uusien lasien hankkiminen pian edessä, joten tämä yhteistyö osui sopivasti kohdalleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heli <3 Ihmeen onnistunut kuva, vaikka jännitti hirveästi tuo kameran edessä olo.

   Miekin pähkäilen, että uusinko lasit vai satsaanko aurinkolaseihin tällä kertaa. Nekin täytyisi uusia...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger