Jouluisia maisemia ja virtuaaliterkkuja !

19.12.2015


En koskaan lakkaa hehkuttamasta kotiseutuni maisemia. Viime viikonlopun ulkoilu vaarassa ja jokirannassa sai jälleen kerran huokailemaan ja olemaan kiitollinen siitä, että meillä täällä Lapissa on talveen kuuluvat elementit vielä tallella. Toki talven tulo on meilläkin viivästynyt, mutta nyt maan peittää lumikerros ja pakkaspäivistäkin on saatu nauttia. Harmittaa todella paljon etelässä asuvien puolesta, että säätiedotukset eivät lupaa teille valkoista joulua. Itselleni joulu ja lumi liittyvät vahvasti yhteen. Jouluntaika tulee juurikin lumisista puista, pakkasen narinasta portaissa ja onhan Joulupukillakin kivempi laskeutua pehmeään hankeen kuin vesilätäköihin. Täydestä sydämestäni lähetän jouluisia maisemia näin virtuaalisesti sinne missä lunta ei ole. Toivottavasti edes vähän lohduttaa ...Viikko sitten aurinko näyttäytyi ja toi jo pienen lupauksen saapumisestaan. Ihan pian kaamos on selätetty ja " valot " syttyvät. Virta alkaakin olla lopussa. Onneksi joulunaikaan voi akkuja ladata loikoillen ja luonnossa kävellen. Kovasti mieli halajaa jo hiihtoladulle, mutta ehkä vielä hetken maltan odottaa. Meikäläisen tuurilla mahdollinen kaatuminen osuisi taatusti pahiten leikattuun käteen. Minimoin riskit katselemalla hiihtoa sohvalta, heh!


Armoton työviikko joulukiireineen on syrjäyttänyt blogijutut, mutta viikonlopun aikana palailen jouluisten juttujen kanssa. Enää 5 yötä jouluun ... minua ainakin jo jännittää. Kilttinä olen kyllä yrittänyt olla. Kuulemisiin pian  !

/ T

13 kommenttia :

 1. Upeita kuvia ♥ Kyllä noissa maisemissa kelpaa! Meilläkin on onneksi valkoinen joulu tiedossa, jotain hyvää siinä, että asuu täällä korvessa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä noissa maisemissa kelpaakin ja aivan ihania kuvia !! Lisää näitä! Täällä ei vieläkään ole näkynyt lunta :/

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista! Munkin mielestä lumi kuuluisi jouluun. Mutta meilläpä onkin nyt harmaa sohjokerros =D

  VastaaPoista
 4. Oi härregyyd miten kauniita kuvia. Meilläkin on lunta mutta nyt on niin pahasti lauhaa, että saas nähdä kuinka tässä käy.

  VastaaPoista
 5. Mahtavat maisemat! Meidän perhe odottaa täällä enemmän kuin itse joulua, että päästään joulun jälkeen Rukalle.

  VastaaPoista
 6. Ihanat lumiset maisemat <3 Kyllä lumi piristäisi täällä Savon suunnallakin... :)

  VastaaPoista
 7. Onhan nää kuvat niin ihania! Onneksi Oulussa on lunta, mutta aina ei oo ollut. Ollaan monta vuotta oltu Rukalla ja SYötteellä ja arvaa oonko nauttinut täysin rinnoin maisemista <3 Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

  VastaaPoista
 8. On siellä kyllä kertakaikkiaan kaunista! Meille tulee ainakin tarpeeseen nämä kuvaterveiset, vettä on satanut niin kauan kuin muistan joka päivä. Paitsi tänään pilkahti aurinko, ehkäpä se oli näiden sinun terveisten ansiota? Lunta ei kyllä olla nähty, harmittaa vietävästi tälläinen "talvi"sää, sama lämpötila jouluna ja juhannuksena...

  VastaaPoista
 9. Kyllä meidän kelpaa näissä maisemissa!
  Mukavia joulunaluspäiviä sulle:)

  VastaaPoista
 10. Kyllä on kaunista, ai että! Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tykkään talvesta, suorastaan rakastan sitä. Surettaa, että kunnon lumiset talvet ovat nykyään niin harvinaisempia täällä etelässä.

  VastaaPoista
 11. Voi mitä kuvia! Ihan suorastaan ketuttaa tämä Helsingin tuleva musta joulu. Eihän se joulu toki pelkästä lumesta synny, mutta kyllä se jeesais! :)

  VastaaPoista
 12. Kaunista, niin kaunista! Onneksi täällä Kuopiossakin saamme vielä nauttia lumisesta talvesta, mutta nyt kyllä ketuttaa, kun näyttävät sulavan pois.

  VastaaPoista
 13. Kyllä näitä kuvia katselen kateellisena. Tuollaisia maisemia ja lunta ei täältä Helsingistä löydy. Todellinen talven ihmemaa sinulla siellä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger