Viime hetken Enkeli - diy

22.12.2015


Vinkkaan vielä suht nopeasta enkeli-diystä jos sattuu, että jollain on itsetehdyt lahjat edelleen ideointivaiheessa. Näitä enkeleitä olen tehnyt jo vuosia sitten, joten tekovaiheista ei ole erikseen kuvia. Diy on helppo toteutettava; tarvitset vanhat sukkahousut, palan kangasta, ison puuhelmen, koristenauhoja ja enkelinhiuksia. Kuumaliima on myös ehdoton must-juttu, sillä saa enkelin kasaan kivuttomimmin.

Tee enkelin " runko "  pussittamalla riisiä sukkahousun jalkaosaan. Runkopalleron kokoa voit säätää riisin määrällä. Solmi pallero solmulla kiinni. Solmu peittyy hyvin, kun rungon päälle laitetaan kangas. Kankaan voi kiinnittää harsimalla se yläosastaan tai liimaamalla. Piirrä enkelille kasvot ja liimaa pää runkoon. Harsintakohta tai liima jäävät kivasti pääosan alle piiloon ja viimeistään enkelin kaulaan pyöräytettävä kaulus peittää ne. Liimaa enkelille hiukset päähän. Itse käytin pukin partaa hiuksina ja kietaisin päähän pätkän tähtikoristenauhaa. Nauhan avulla hiukset sai pysymään kuosissaan. Liimasin enkelille käsiksi pienet puuhelmet ja kiinnitin käsiin laulukirjan. 


Enkeleitä voi tehdä monessa koossa ja erilaisista kankaista. Näistäkin saa aikaan kivan kuoron, kuten akvarellipaperi - enkeleistä, joihin löytyy ohje " Kiharapäinen blondikuoro -idis " -postauksesta ( klik ). Aikuisen avustamana diy soveltuu hyvin myös lapsille. Ihana lahjaidea vaikkapa kummeille ! 


Tämän enkulan ilme näyttää jo kovin levolliselta. Itsellä on vielä levollisuus hieman hakusessa. Monta juttu on hoidettavana ennen aattoa. Kiirusta pitää ... jouluun on vain 2 yötä.  Siispä tuumasta toimeen, heips!

/ T


5 kommenttia :

 1. Hauska idea enkeleihin. Oikein rauhallista ja ihanaa joulua sinne pohjoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 Nautitaan joulubreikistä oikein kunnolla!

   Poista
 2. Oi näitähän pitää tehdä, tosi ihana enkeli. Kiitos ohjeesta ja ihanaa joulunaikaa sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Oi, kaunis enkuli <3 Ihanaista joulua!

  VastaaPoista
 4. Oi ku ihania.
  Me ollaan neidin kanssa tehty hamahelmitähtiä koristeiksi ja sujauteltu niitä myös paketteihin lahjaksi.
  Ihanaa Joulua T ♡

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger