Meillä asuu kummitus!

16.3.2016Ihan ekana, hirveesti kiitoksia rohkaisevista ja tsemppaavista kommenteista edelliseen postaukseen ! Tämä kaikki antaa kovasti uskoa omaan tekemiseen ja tuntuu t o d e l l a hyvältä. Tästä on hyvä jatkaa.

Peilikuvissa esiintynyt kukka poiki muutaman kysymyksen teiltä lukijoilta, että mistä kasvista on kyse. Tuo karun kaunis kasvi on kummituspuu eli meillä asuu virallisesti ainakin yksi kummitus. Kukka näyttää siltä kuin se olisi unohtunut hoitajaltaan tyystin, mutta on kuitenkin kovasti mieleeni.  Se sopii kivasti String-hyllylle ja siellä se onkin parhaimmassa tallessa, sillä matalammalla tasolla se olisi taatusti saanut osumaa sitä kohti suihkivista sählypalloista sun muista pelivälineistä. Etsiskelin kummituspuuta monesta kukkakaupasta ja viimein tärppäsi Rovaniemen reissulla. Kukkakauppa Helmen valikoimasta spöket löytyi ja muutti meille. On muuten helppohoitoinen kukka.


Tietääkö joku, että saako näitä reilusti isomman kokoisena ? Olisi tarvetta isolle puulle yhteen kohteeseen. Kivaa loppuviikkoa, pian on perjantai !
  
/T


11 kommenttia :

 1. Tuo kummitus on kyllä kiva, tykkään. Itsekin katsoin kukkakaupassa, en vaan rohjennut ostaa. Vaatii hoitoa ja itse kun en ole mikään varsinainen hortonomi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla muiden kommentteja, että kummitus helppohoitoinen. Minulla kasvit tuppaavat menehtymään kun kastelen niitä liikaa. :) Mitäköhän kukkakauppias ajatteli kun niin varoitteli minua hankalahoitoiseksi.
   Mutta, oli kiva kuulla kommenttejanne. Ehkä minäkin uskallan ostaa itselleni. Kiitos kokemuksista!

   Poista
 2. Tätä helpompi on kyllä sitten jo muovikukka! Meillä ainakin on spöket viihtynyt hyvin melko vähällä hoidolla...

  VastaaPoista
 3. Kukka on hauska, ihana ja tuo ed. postauksen peili myös.

  VastaaPoista
 4. Tuo kummituspuu on sellainen, että mäkin haluaisin sen meille :) Kaunista.

  VastaaPoista
 5. Tätä en oo nähnyt kuin pienenä ja tän kokoisena. Joo, helppo tää on :) Mullakin on säilynyt hengissä :D Ihanaa päivää ♡

  VastaaPoista
 6. Toihan olis kun mulle tehty! Kun ei niitä hortonomin taitoja ole siunaantunut :)

  VastaaPoista
 7. Kummituspuu on niin hauska. Hirmuisesti tekisi mieli itsellekin ja taitaakin olla kodin seuraava viherhankinta, jos vaan meidän kylän kukkakaupoista löytyy. Mulla on myös pakko olla tosi helppohoitoisia kaikki kasvit, sillä viherpeukalo on niin sanotusti keskellä kämmentä. :)

  Aurinkoista torstaipäivää!

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
 8. Täällä asui myös ennen kummitus ja vielä toisenkin kerran, mutta kumpikaan ei tainnu oikein tykätä musta ja otti ja kuoli.. oon niin onneton noiden kasvien kanssa, mutta ihanahan tuo on!! Ehkä koitain kolmannen kerran? ;)

  VastaaPoista
 9. Kummituspuu on todella upea!

  VastaaPoista
 10. Tuo kukka on kaunis😊, kuten sinun tekemäsi peili edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger