Perjantain pommit

15.4.2016


Muistatteko mikä oli lapsena ihan huippua ? Tulla kotiin koulusta ja siellä odotti tuore pulla ja kylmää maitoa. Äidin rakkaudella tekemät pullat maistuivat parhaimmilta ja vieläkin tulee vesi kielelle kun muistelee niitä pullahetkiä. Päätin yllättää tänään omat mussukkani ja paistoin kasan vohveleita ( pullaa kun en ehtinyt leipoa ). Eikä mitä tahansa vohveleita, vaan lisukkeiksi oli tarjolla monenlaista herkkua; erilaisia hilloja, kiiwiä, jäisiä mustikoita, jäätelöä ja suklaakastiketta. Jokainen sai kasata mieleisensä täytteet ja herkkupommit huuhdeltiin alas tietenkin mehulla. Hyvä, että ehdin edes kuvia ottaa, sillä niin nopsaan katosivat vohvelit parempiin suihin.


Ja tässä oma valintani; suklaa- ja vaniljajäätelöä, kiiwiä ja mustikoita. Todella hyvä jatkumo eiliselle treenipostaukselle, mutta hei ... täytyyhän balanssi säilyttää ! Eikö? Kyllä sitä huomenna joutaa taas  polkemaan. 

Hauskaa viikonloppua kaikille <3 Muistakaa herkutella, se on perjantai !

/ T

9 kommenttia :

 1. NAM! Koska voin tulla teille syömään vohveleita? :)

  VastaaPoista
 2. Nam, vesi tuli kielelle :) Hirvee nälkä, ootan jälkikasvua kyytiin täällä kentän reunalla, jotta pääsis kotiin. Hyvää viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 3. Muistan! Oi, näyttää niin hyvältä! Hieman samanlainen päivä meillä tänään ollut! :)

  VastaaPoista
 4. Vautsit, mitä herkkuja!
  Pitäski joku päivä paistella vohveleita:)

  VastaaPoista
 5. Totta, minulla samat muistot siitä kun ajeli pyörällä kotiin ja äiti oli tehnyt korvapuusteja tai jotain hyvää ruokaa kuten makaronia ja jauhelihakastiketta. Minun lapsuudessani kun tuppasi olemaan perunaa melkein joka päivä. Meillä tehdään myös usein vohveleita, sillä ovat helppo toteuttaa myös maito-ja kananmunallergiselle pojalle. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Nams ja mums <3 Herkullista!! :)

  VastaaPoista
 7. Mää niin haluan vohveliraudan. Oon halunnu vuosia.
  Wow miten ihana pöytäliina. Tuota kangasta ihailin Vepsäläisellä. Tahtoo kans.

  VastaaPoista
 8. Mun on tänään kaivettava vohvelirauta esiin ja tehtävä herkkuja. Oi nam mitä kuviakin :)

  VastaaPoista
 9. Oih, meiloli kans välilä mummon tekemää leetaa ja sitä sai topata kahviin missoli hitokseen sokeria ja punasta maitoa. Oijoi ≤3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger