Polkee polkee ... jaksaa jaksaa ...

15.4.2016


Korvamato. Voiko kamalampaa ollakaan ? Katsottiin toissa iltana telkusta Elastinen feat, jossa hupaili Hedbergin Sami lentävine lauseineen. Ja siinä sitä sitten poljettiin viime yö spinningin tahtiin Samin hokemaa kuunnellen... " Polkee polkee, jaksaa jaksaa" ! Ei auttanut pieni herääminen, ei kyljen kääntäminen, eikä tyynyn painaminen korville. Koko yö meni treeniveisu korvissa soiden ja mitäpä sitä muutakaan saattoi seuraavana päivänä tehdä, kuin aloittaa uuden pyöräilykauden. 

Mulla on aivan mahtava treenikaveri, jonka kanssa menee niin kävely-, juoksu-, suunnistus-, pyöräily- kuin salitreenitkin hiihtoa unohtamatta. Välillä myös vähän hullummatkin lajit, kuten esimerkiksi potkuritreenit. Jep, luitte oikein. Keksittiin muutama talvi sitten, että kevään liukkailla pyöräteillä voi tehdä aivan huipputehokasta pepa-reisi-jalkatreeniä potkurilla ja niin sitä mentiin. Trikoot jalkaan ja potkua toisen perään. Muutama ihmettelevä katse saatiin, mutta so what ...olihan meillä timmit pepat kesän tullessa, hih ! Viime kesän sormiäksidentin jälkeen ovat lähes kaikki lajit olleet pannassa ja motivaatiokin hakoteillä, mutta  tällä viikolla starttasimme ystäväni kanssa kevättreenit oikein kunnolla. Puntarin patteri oli armollisesti loppunut, joten talven aikana hiipineet kilogrammat eivät nyt ole se pääasia. Eikä tästä blogista ole muutenkaan tulossa treenipäiväkirjaa, mutta saattaa tänne muutama kuvatodiste eksyä. Varsinkin jos treenejä vedetään näin kivoissa maisemissa.


Polkastiin tänään mutka naapurimaan puolella ja rajasillalla ihailtiin hetki kotijokea. Näissä yhteisissä lenkeissä paras anti on ehdottomasti äänihuulten treenaus eli hyvät jutut, mutta kyllä tuntemuksia on muuallakin. Kotimatkan armottomassa vastatuulessa löytyivät ne gluteus maximukset sun muut lihakset ja ihan soppelisti puutui hanurikin. Alkukankeutta sanon minä. Ensi viikolla ei edes tunnu missään. Kiitos ystis liikuntaterapiasta <3

( Polkee polkee...jaksaa jaksaa... tarttuiko ? )

/T

6 kommenttia :

 1. Voi mie niin rakastan Samia. Sen juttuja jaksais kuunnella loputtomiin ja joskus niitä youtubesta nauretaanki siipan kaa.
  Hyvä sie ku jaksat urheilla, täällä toinen innokas.
  Tuuhan muru pitkästä aikaa piipahtaan blogikylään, sua on jo ihan ikävä 💞

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus <3 Ja todellakin tarttui! Sami on kyllä ihan huippu :D

  VastaaPoista
 3. Se oli niiiin paras Elastinen feat. :D.
  "Tiedän mitä mä teen, on selkeet tavoitteet... " :D

  On vähän eri kelit teillä siellä vielä näköjään, mutta huikeat on maisemat. Kelpaa polkea ja potkutella.

  Hyvää viikonloppua! Jaksaa, jaksaa...

  VastaaPoista
 4. Sielähän on vielä täys talvi.
  Ihania kuvia. Harmi ettei päästy nyt nauttihmaan kevätilmoista sinne.

  VastaaPoista
 5. Hahaa aivan mahtava biisi, joka soi päässä ja Spotifyssä repeatilla. :) Berberi ää!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger