Raikasta raitaa ja ompelukoneen hurinaa ...

11.4.2016


Eilisessä makuuhuonepostauksessa vilahtanut Marimekon Qullt-kangas hurmasi minut raikkaudellaan niin, että ompelin siitä suorakaiteen muotoisen tyynyn olohuoneen sohvalle. Kankaan tummansiniset raidat sopivat kivasti tummansinisen tyynyn kaveriksi ja hempeä vaaleanpunainen tuo hieman esimakua kesästä. Kankaasta on saatavilla myös tummansininen versio ja sillekin keksisin kyllä parikin kohdetta. Ompeluvimma nostaa päätään sitä mukaa kun kevät etenee ... Tuttua ? 

Qullt kangas sopisi aika lailla täydellisesti myös pöytäliinaksi kesän juhliin. Näyttää niiiiin hyvältä Marimekon astioiden kanssa. Meillä juhlitaan kesällä kahden lapsen synttäreitä ja katetaan huolella usein myös kesävieraiden saapuessa, joten liinalle olisi käyttöä. Täytyy kurvata kaupan kautta ja laittaa ompelukone hurisemaan.

( Kuva lainattu Marimekon sivulta, klik )

Minua vaivasi jo välillä ähky ( pitkä ähky ) Marimekon kankaisiin. Syynä taisi olla Unikko, jota näki vähän liikaakin joka puolella. Olipa itselläkin aikoinaan Unikko-verhot, Unikko-peltipurkkeja, Unikko-penaali jne. Nämä uutuuskankaat ovat kivaa vaihtelua kukkakankaisiin. Tykkäätkö sinä Marimekon uutuuksista ? Mikä on suosikki kankaasi ?

/ T

7 kommenttia :

 1. Tuo on tosi raikas ja hyvännäköinen :-) Tykkään! :-) Nätin tyynyn olet ommellut :-)

  Ihania kuvia! :-)

  Iloista uutta vikkoa! :-)

  VastaaPoista
 2. Toi Quilt on kyllä ihana! Mä en ole noihin kankaisiin muuten vielä ihastunut (en tosin osaa ommellakaan), mutta Marimekon astiat jaksaa aina vaan ihastuttaa :D

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että näitä uusia kuoseja saa myös kankaina. Täytyy ensi viikolla Helsingissä pyörähtää siis Marimekon liikkeeseen itsekin ihmettelemään.

  VastaaPoista
 4. Tuo kangas on kyllä kiva ja ompelemasi tyyny aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä kaunis kangas.

  VastaaPoista
 6. Täällä toinen unikko ähkyinen. Tuo kangas on kyllä kaunis. Voisin laittaa meillekin!

  VastaaPoista
 7. Minä ostin tuon Marimekon tyynyliinan, en voinut vastustaa kiusausta. Nätti on kuin mikä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger