Sneak peek; keittiön allasseinusta

18.4.2016


Viikonloppu vilahti jälleen kerran vauhdilla ja taas on edessä uusi viikko ja uudet kujeet. Viikonlopun sää ei ollut parhaimmasta päästä; ensin satoi taivaan täydeltä lunta ja myöhemmin vesiräntää, joten keväiset filikset hieman hiipuivat. Mutta mutta ... uusi märkä lumi on vanhan surma. Eiköhän se puolen metrin kinos pian katoa. Toivossa ainakin eletään.

Perjantai sen sijaan oli kaunis päivä ja aurinko paistoi pitkään iltaan ja valaisi valkoista keittiötämme ihanasti. Räpsäisin muutaman kuvan keittiön allasseinustasta, joka on yläkaappien poiston jälkeen avartunut kovasti. Kirjoittelin talvella tästä keittiön pienestä "faceliftistä" ( klik ), jonka seurauksena yläkaapit saivat siis lähdön ja tilalle tulivat keveät metallihyllyt. Hyllyillä majailee jatkuvasti käytössä olevia mukeja ja kulhoja sekä pientä somistetta. Mummolta peritty Talvikki-kippo on kunniapaikalla.


Moni on kysellyt käyttökokemuksia yläkaapittomasta keittiöstä ja voin sanoa, että yhtään kertaa ei ole yläkaappeja tullut ikävä. Tiskikaapin poistaminen on herättänyt eniten kysymyksiä, mutta sitäkään emme ole kaivanneet. Käsin tiskattavat astiat tulee kuivattua samantien ja laitettua omille paikoilleen. Aiemmin ( siis tiskikaapin vielä ollessa paikoillaan ) sinne "unohtui" kaikenmaailman purkkia ja purnukkaa, joita sitten tyhjenneltiin, kun kaapista alkoi tila loppua. Se jos mikä oli ärsyttävää. Tuosta ongelmasta on siis päästy. Olen saanut useamman kyselyn myös keittiön seinälampusta. Kyseessä on Artemiden Tolomeo Mini Parette ja se on hankittu Finnish Design Shopista ( klik ).  Valaisinta on helppo käännellä haluttuun asentoon ja se tuo kivasti kontrastia valkoiseen seinustaan. Näppärä lamppu. 


Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille <3 Seuraavaksi palaillaankin jutulla, jollaista ei ole ennen tässä blogissa nähty ...

/ T

21 kommenttia :

 1. Kaunis tuo teidän allasseinä. Meillä on muutama kaappi ko seinällä, muuten tyhjä. Tykkään! Useasti vieraat kysyvät, missä kaikki tavarani ovat, kun kaappeja niin vähän keittiössä. Mutta, vain tarpeellinen asuu meillä! :) Eli, kaikki mitä tarvitsemme mahtuu keittiömme kaappeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä mieltä, että mitä enemmän kaappeja, niin sitä enemmän kertyy vaan kaikenlaista täytettä. Tarvitsi niitä tai ei. Olen karsinut kovalla kädellä keittiötä ja hyvin pärjätään näilläkin. Vetolaatikot ovat ihan paras keksintö :)

   Poista
 2. Näyttää niin hillittömän hyvälle ja seesteiselle :) Wau! todella kauniita yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta <3 Harvoin ehkä näyttää ihan näin seesteiseltä, krhmm, you know :D

   Poista
 3. Kaunis, kaunis keittiö! Ja mä liputan kanssa yläkaapittomuudelle, meille ihan paras ratkaisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu <3 Ei ole ikävä yläkaappeja!

   Poista
 4. Kaunista! Juuri noin käy meidän tiskikaapille. Sinne survotaan kaikki astianpesukoneesta nostettu märkä astia ja sinne ne unohtuu. Varsinkin muoviset astiat. Mä haluaisin kanssa joskus keittiön ilman yläkaappeja ja varsinkin kun olen 157 cm pitkä, niin ärsyttää kiipeillä aina jakkaroilla ja kurkotella sieltä katonrjasta astioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että kohtalotovereita löytyy! Toivottavasti saat vielä joskus uuden yläkaapittoman keittiön :)

   Poista
 5. Kaunista! Nyt alkaa tehdä mieli yläkaapitonta keittiötä, mutta en tiedä mahtaisko meille sopia...

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visioi, sie olet niin taitava siinä hommassa :)

   Poista
 6. Kaikilla on niin kauniita (yläkaapittomia) keittiöitä! Ja meillä ei mies voi ymmärtää, miten joku voi elää ilman tiskikaappia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä miestä, millä sen kuulaa kalauttaisi ?! Näin päivänselvä asia ja hän vain ei ymmärrä...

   Poista
 7. Ah, mä niin haaveilen yläkaapittomasta keittiöstä! Todella kaunista on! Varsinkin valaisin! Love it! Tulikohan tarpeeksi huutomerkkejä!?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä huutomerkkejä :D

   Kaapit veks vaan, suosittelen :)

   Poista
 8. Oi oi, upealta näyttää keittiönne! <3

  VastaaPoista
 9. Teidän keittiö on niin kaunis. Olen näyttänyt kuvia siitä isännällekin jos otettais mekin yläkaapit pois. Ei lämmennyt idealle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh :( Osaavat olla joskus niin jääriä ja ei-visiönäärejä nuo miehet. Hetken meilläkin mies mietti, mutta alkoi tuumasta toimeen. Häntäkin ärsytti se tiskikaappi aika rankasti. Sieltä kun tuppasi tippumaan sitä roinaa joskus alas kun kaapin avasi.

   Poista
 10. Ihana blogi ihana koti! Liityn heti lukukaartiin :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger