Sunnuntain aamuhetki

17.4.2016


Hyvää huomenta. Aamu alkoi sunnuntaimaisesti eli rennosti sängyssä lekotellen ja haaveillen muun perheen vielä nukkuessa. Mielessä monta ajatusta ja haavetta. Kupissa teetä ja lukemisena muutama sisustuslehti ja Kannustalon taloesite. Se firma sitten osaa tehdä upeita esitteitä. Pelkillä kuvilla myydään jo monta kotia. Kuvastoa selatessa ajatukset kulkeutuvat kesään ja kärpäsiin. Mielessä kukkaistutukset, pihahommat ja valoisista illoista ja öistä nauttiminen.


Isoimpana haaveena kesäkoti virtaavan veden varrella. Moderni kesäkoti isoine ikkunoineen ja avarine huoneineen. Voisin muuttaa talveksi avaraan loft-asuntoon ja asua kesät unelmien kesäkodissa. Loft olisi vaalea ja kesäkoti voisi olla kuoreltaan tumma, mutta valoisa juurikin niiden ikkunoiden ansiosta. Terassilla olisi rento grillauspaikka lökösohvineen ja ihan rannan tuntumassa sijaitsisi ulkosauna. Voin niin nähdä itseni lekottelemassa lepotuolissa veden liplatusta kuunnellen. Sikäli mikäli osaisin lekotella ... sekun ei ole vahvin lajini. Paitsi näin sunnuntaisin.


Okei, myönnettäköön. Haaveilin vähän uudesta talostakin. Modernimpi versio nykyisestä. Vähemmän neliöitä, mutta korkeammalla oleva katto. Sielläkin isot ikkunat ja ehkäpä se haaveiden betoniseinä. Keittiö, joka ei näytä keittiöltä, vaan maastoutuu taloon. Oma iso vaatehuone. Siisti ja kutsuva eteinen. Upeat portaat puolikkaan talon kokoiselle parvelle. Muutenkin pelkistetty sisustus ja monta mielessä muhinutta ideaa toteutettuna.


Näin monta ajatusta tänä aamuna. Miehellä vain kaksi ... "Kuka aukasi säleverhot? Mitä ihmettä sie  touhuat ? " 

Ainahan meillä on terälehtiä sängyssä, joo ... Mukavaa sunnuntaita rakkaat lukijat <3

/ T

2 kommenttia :

 1. Ihana kieltämättä tuollainen katalogi ja vaarallinen myös. Juuri samanlainen kesäasunto kelpaisi, jos lottovoitto napsahtaisi. Näitä on kiva aina katsella ja haaveilla. Asuntomessut kesällä yleensä saa aikaan sen....
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippuvaarallinen ! Aamulla ehdin miettiä asunto- ja loma-asunto messujakin, mutten tiedä uskaltaako sinne lähteäkään. Mutta haaveilla saa ja pitää. Lottovoitosta olisi kivasti kyllä apua :D

   Mukavaa uutta viikkoa sinne <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger