Tätä se suursiivous teettää !

12.4.2016


Koko talon suursiivouksen myötä sisustuspuuska pahenee pahenemistaan ja nyt on mielessä työpöydän päivittäminen. Tästä alunperin lapsille hankitusta String-kokonaisuudesta on nyt sitten mutkien kautta tullutkin äidin työpiste, sillä lapsia siinä ei juurikaan näy... Yksi ei viihdy koneella ollenkaan (onneksi) ja teinit linnoittautuvat omiin huoneisiin tai sohvan nurkkiin mesettämään, snäppäilemään ja whatever. Jotain mukavaa täytyisi tähän kokonaisuuteen keksiä; uusi valaisin ja  hyvä työtuolikin olisi hakusessa. Omistan kyllä oikein ergonomisen satulatuolin, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että ei siinä jaksaa kauaa kuikistella. Eikä se edes hivele sisustajan silmääkään ... Hyviä työtuoliehdotuksia otetaan vastaan ! Olisiko jollakulla kokemusta Muuton Fiber-tuolista kelkkajalalla tai pyörivällä jalalla ?

/ T

5 kommenttia :

 1. Kylläpä on siisti työpöytä. Tuo String on vaan niin kevyen näköinen, että tekisi mieli vaihtaa oma tuollaiseen. Meillä on Ikean pöytä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kevyt se kyllä on ja oikein toimiva. Mulla oli ennen myös Ikean pöytälevy pukkijaloilla, mutta täytyy sanoa, että mitä isompi pöytä...sitä enemmän tavaraa pöydälle kertyi! Tosin työn touhussa papereita leviää väistämättä.

   Poista
 2. Kaunis työpiste. On totta, harva työtuoli on kaunis. :)

  VastaaPoista
 3. Kevät ja inspiraation uudet tuulet!

  VastaaPoista
 4. Tuo kokonaisuus on todella kaunis! Jaksan aina uudestaan ja uudestaan ihailla kuviasi, ne ovat niin raikkaita ja valoisia. Aurinkoa viikonloppuun! ✨

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger