Käheenä kohti kesäkatuja

3.5.2016

*Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa *

Jos ensi kesänä kylillä tai katukuvassa näkyy oikein stylejä leidejä styleissä aurinkolaseissaan, niin he ovat todennäköisesti koukanneet baanalle Instrumentariumin kautta. Kuvan jengillä on ainakin aurinkolasitrendit hallussaan, sillä Indiedaysin Inspiration Dayssa oli mahdollisuus ihailla ja kokeilla kesän kuumimpia aurinkolasimalleja. Instrumentariumin pisteellä kävikin reipas kuhina, kun bloggaajat kokeilivat uutuuksia innoissaan. Solaris on maailman johtava aurinkolasien erikoisliike, joka toimii Suomessa juurikin Instrumentariumin yhteydessä. Laajasta valikoimasta löytyy malleja moneen lähtöön ja useita huippubrändejä, kuten esimerkiksi Ray-Ban, Burberry, Gucci ja Dior.


Olen itse kärsinyt aina valoherkistä silmistä ja kuljenkin aurinkolasit päässä pitkän kauden aina keväthangilta syksyyn saakka. Aurinkolaseja on pakko olla monet, sillä olen krooninen lasien kadottaja. Viime vuosina olen kärsinyt myös hajataitosta ja ikänäkökin on alkanut vaivata. Viimeisimmät aurinkolasini olenkin teettänyt vahvuuksilla ja hajataiton korjauksilla ja se onnistuu kivasti myös aurinkolaseihin. Ray-Banin Aviatorit ovat olleet suosikkini jo kauan, mutta ihastuin myös alemman kuvan melko isoihin aurinkolaseihin. Toivottavasti näihinkin linsseihin on mahdollista vahvuudet laittaa. Mallin nimi jäi laittamatta muistiin, mutta eivätköhän ne liikkeestä löydy. Onneksi on kuva muistona ! 

Isot aurinkolasit pitävät pintansa näköjään edelleen, sillä jo Helsingin kaduilla pisti silmään kyseinen aurinkolasitrendi. Myös monet Solariksen malleista olivat melko kookkaita.  Tulee mieleen entisajan filmitähdet isoissa laseissaan ja huivi päässään piilottelemassa paparazzeilta. Meikäläisen perässä eivät paparazzit juokse, vaan itselle tärkeintä aurinkolaseissa ovat tarpeeksi tummat linssit ( juurikin sen valonherkkyyden vuoksi ) ja se, että lasit pysyvät hyvin myös otsalla. Siis silloin kun ovat poissa silmiltä. On niin ärsyttävää jos lasit valuvat helposti alas tai tarttuvat hiuksiin. You know?!


Inspiration Dayssa oli esillä myös Instrumentariumin Fuzion Step into the world - kehysmallisto. Fuzion on saanut inspiraationsa eri puolilla maailmaa sijaitsevista luovasti koristelluista julkisista portaista. Malliston kehykset ovat erittäin yksilöllisiä ja kaikkea muuta kuin tavanomaisia. Itse en ole ihan näin rohkeiden kehysten ystävä, mutta onneksi minullakin on tuttavapiirissä vähemmän tylsiä kamuja, jotka uskaltavat repäistä. Toisaalta, toisivathan värikkäät kehykset sen jonkin "jujun" esimerkiksi asukokonaisuuksiin. Niissäkin kun olen enimmäkseen tylsien värien käyttäjä. No, ehkä sulattelen vielä hetken näitä kehyksiä.


Instrumentariumin  osastolla on aina hyvä meininki ja olisikohan ovella kolkuttelevan kesän ansiota, että mallitkin poseerasivat ihan kesäfiiliksissä. Vai mitäpä sanot näistä vipan kuvan kesäkissoista? No asennetta ainakin löytyy ! Ei muuta kuin huriseva V8 alle, aurinkolasit silmille ja kohti kesäkatuja. Wrooommmm :)

Postauksen kuvat Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki


Yhteistyön merkeissä minulla on ilo antaa teille lukijoille etukoodi, joka oikeuttaa  - 25 % alennukseen Instrumentariumin kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista. Alennuksen saat sanomalla FUZION oston yhteydessä :)

Aurinkoisia kelejä toivotellen,

Tanja

6 kommenttia :

 1. No siis niin käheenä että! Täällä kyllä uudet arskat polttelee jo kovasti. Juuri tänään totesin, että vanhat eivät pysy päässä ja ovat hirvittävillä naarmuilla. Nää kuvat sai kyllä hymyn huulille. Yo, we rock!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yo, you all really rock <3

   Ei muuta kuin Instruun vaan kun tulet Suomeen. Meitsi aikoo suunnata Ouluun valkkaamaan lasit :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mä hommasin viime syksyisen BID:n jäljiltä Guessin aurinkolasit Instrulta (kun mä en kuulemma enää tarvikaan laseja, vaan kaukonäkö on parantunut), niin ne on ollut kyllä ihan huiput. Autolla ajaessa ihan ehdottomat, noita kilometrejä kun meikäläiselle tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guessin valikoimaa en ole tainnutkaan tutkailla... Täytyy Oulun keikalla käydä valkkaamassa jotkut. Pian nähdään <3

   Poista
 3. No Wau! Sulle käy noi lasit ihan älytsin hyvin, että isoa vaan nenukalle auringolta suojaamaan! Ja stylenä baanalle! Instrun laseista on jopa vaikeus tehdä valinta, niin paljon hyviä malleja tarjolla! Mistähän tuon V8 vielä kesäksi keksis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vähän pelkäänkin, että tulee valinnan vaikeus. Isot ne olla pitää kuitenkin :D

   Hmm, autonvaihto ?

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger