Kotikonttorin maisema tänään

12.5.2016


Ei ole valittamista kotikonttorin maisemissa; vasta pestyt ikkunat ja ikkunasta näkyvät pihakoivut. Koivujen silmujakin on bongattu eli nyt voin laskea kesän alkaneeksi. Ulkona on kyllä jäätävä tuuli, mutta tärkeintä onkin, että aurinko paistaa. Sen voimalla kököt paperityötkin tuntuvat paljon kivemmilta. Äitienpäiväkimppukin voi ja jaksaa hyvin.

Löysin keittiön kaapista tuon ihanan mukin, jonka olen saanut jo teini-isässä siskonmieheltä joululahjaksi. Se oli "unohtunut" astiakaapin perälle, mutta onneksi tuli vastaan. Muki on juuri tarpeeksi iso, sillä tykkään juoda teetä oikein kunnon motillisen koneella touhutessa. Hauska ripa ja pyöreä muoto antavat mukille sen pienen jujun. Hassua miten tällaiset pienet jutut voivat tuoda piristystä päivään. Pilkullinen keramiikka pieninä annoksina on alkanut miellyttää pitkän tauon jälkeen. Vielä äskettäin ne olivat niin mennyttä aikaa ja nou nou. Näin ne trendit aina palaa ja palaa takaisin. 


Minulla oli muuten kokonainen lautassarja tuollaista keramiikkaa opiskelija-asunnossa, mutta en kyllä yhtään muista mihin  olen ne hukannut. Mites on, aiheuttaako pilkut teissä vilunväreitä vai voisiko tätä 80-90 -luvun keramiikkaa näkyä jossain muodossa teidän kodeissanne ? 

/ Tanja

9 kommenttia :

 1. Kyllä tuossa kelpaa työskennellä, jos vain malttaa 😊

  Muistan nuo pilkulliset Pentikit kultaiselta kasarilta. Tykkään kyllä edelleen. Jotenkin se lautasten muoto on tosi kiva.

  VastaaPoista
 2. Meiltä taitaa löytyä mökiltä jostain laatikosta tuollaista keramiikkaa :)
  Koivuja näkyy minunkin työhuoneen ikkunasta, nyt tosin jo ihan vihreää täynnä <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat sulla konttorissa! Ja ikkunapesu.. se on vielä tekemättä, mutta ehtiihän sitä vielä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit maisemat sun kotikonttorista näkyy. Kelpaa tehdä töitä! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä noissa maisemissa kelpaa töitä tehdä, varsinkin jos ulkona puhaltaa tuuli. :) Koivu on niin kaunis, vuodenajasta riippumatta.

  VastaaPoista
 6. Meiltä löytyy vielä pilkullinen, häälahjaksi saatu Pentikin kahviastiasto. Ja kyllä - viime kesänä olin sitä jo myymässä, mutta nyt se talvella päässyt jopa kahvipöytään saakka - ihastuin uudelleen;)

  VastaaPoista
 7. Kukahan tulis pesemään meiän ikkunat?? :))

  VastaaPoista
 8. Nuin kauniissa kotikonttorissa löytyy kyllä motivaatiota työskentelyyn, tosi sievä! Kivaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis paikka työskennellä <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger