Maailman paras duuni

8.5.2016


Se mullistaa maailman ihanasti. Sen myötä alkaa tavallaan uusi ajanlasku. Se on antoisaa ja ihanaa. Se on raskasta ja välillä haastavaakin. Silti ainutlaatuista ja korvaamatonta. Jokainen päivä on erilainen ja jokaisena päivänä opit jotain uutta. Opit varsinkin sen, että koskaan et tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Opit rakastamaan toisin kuin koskaan aiemmin. Opit huolehtimaan toisin kuin koskaan aiemmin. Opit myös pelkäämään toisin kuin koskaan aiemmin. Iltaisin laitat kätesi ristiin ja rukoilet suojelusta. Rukoilet, että olet osannut ohjata ja opastaa oikein. Näyttää oikean suunnan ja turvata jalustan, mutta vahvistaa myös sopivasti siipiä. Rukoilet, että kaikki muukin voima maailmassa auttaisi sinua tässä vaativassa duunissa. Duunissa, jota varten olet nyt tässä. Duunissa, joka palkitsee maailmassa eniten. Äityden duunissa.


Tämä päivä on ollut onnellinen. Olen saanut viettää sitä kolmen ihanan äitinä, mutta myös ikioman äitini kanssa. Muuta en tältä päivältä toivonutkaan. Lentosuukot mummoille pilven reunalle.

Tämä on maailman paras duuni. Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille <3

13 kommenttia :

 1. Oikein ihanasti ja osuvasti kirjoitit!

  VastaaPoista
 2. Hyvin kirjoitit, äidin duunin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus.

  VastaaPoista
 4. Mun suurin suru on se, että mun oma äitini kuoli samalla reissulla, kun minä synnyin. Eli päivääkään en ole saanut osakseni äidinrakkautta, enkä ole voinut äitiin turvautua niinkuin muut. Mutta mun suurin onni on se, että olen saanut jakaa sitä rakkautta omille pojilleni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Onpa surullista. Minunkin synnytykseni on ollut vaikea, äiti on ollut menehtyä. En osaa kuvitellakaan elämää ilman äitiä, taatusti iso pala on puuttunut elämästäsi. Mutta olet varmasti antanut pojille yllin kyllin rakkautta <3 Halit !

   Poista
 5. Todellakin on paras duuni. Työkaverit on ihania ja muutenkin työsuhde loistava! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger