Mitä laitetaan ?

18.5.2016


Hei ja huhuu te kaikki siellä ! Mitä te lukijat toivoisitte postauksiltani ? En ole muistaakseni ennen tätä kysellytkään, mutta nyt voitte vapaasti esittää toiveita halutuista postausaiheista. Enimmäkseenhän tässä blogissa pyöritään sisustuksen ympärillä ja sen intohimon piirissä on tarkoitus jatkaakin. Mutta haluatteko lukea aika ajoin myös muunlaisia juttuja kuin tähän asti ? Mitä haet blogistani ja oletko saanut sitä ? Tai puuttuuko sieltä jotain ?

Oma pää on lisääntyneen valon myötä pullollaan monia ideoita, koska sama sohvannurkka alkaa jo kyllästyttää itseänikin. Rajallinen aikahan se tuppaa estämään joidenkin nurkkien kuvaamisen, sillä lapsiperheen arjessa sekasotkut ja kaaos vievät usein voiton. Ja ei, kovin pelottavia realismi-kuvia ei ole tulossa. Tarpeeksi ahdistaa jo muutenkin esimerkiksi kuistin " syöksyen sisälle kenkämeren yli " -meininki. En halua sillä teitä kiduttaa. Luvassa on kuitenkin muun muassa stailausjuttuja, uusia kuvakulmia kodistamme ja muutamia idiksiä, joita päässä muhii. Esimerkiksi keittiö on vallan jäänyt vähälle kuvaamiselle ( samoista syistä kuistin kanssa ) ja eteinenkin on tainnut näyttäytyä hyvin vähän postauksissa. Ai niin, se luvattu taideteoskin on työn alla. Mikähän ihmeen kosminen jarru se on, että silloin kun luovuus on parhaimmillaan, niin materiaalia ei saa kuusta eikä maasta ?!? No, huomenna jatkuu yhden jutskan metsästys, joten eiköhän se joskus vielä valmistu. Vuotta en mainitse.


Pitemmittä löpinöittä, laittakaahan toiveita tulemaan. Kuuntelen niitä oikein mielelläni !

/ Tanja

9 kommenttia :

 1. Voithan sie kyllä vilhauttaa sitä köökiä :) Muuten minusta hyvä näin.
  Mukavaa päivää ♥

  VastaaPoista
 2. No mitä jos vaikka jatkaisit ne samat lauseet, jotka mulla oli :)?

  Mitään sen kummempia toiveita mulla ei ole esittää (ja toi äskeinenkin oli vaan ehdotus, jolla ei ole tarkoitus ahdistaa).

  Luen mieluusti kaikkea sitä, mikä kirjoittajaa itseään kiinnostaa. Väkisintehty paistaa aina läpi, joten itse ainakin mieluummin pidän suosiolla taukoa kuin alan varsin keksimään mitään väkisin. Semmosta ei ole kiva kirjoittaa, eikä lukea.

  PS. Toi teidän olkkarin matto on sellainen, jonka itsekin haluaisin, mutta meillä on ukkelilla tapana istua sohvan sijasta lattialla. Ja aina samassa kohdassa niin, että edellisessä valkoisessa matossa on siinä kohden ennemminkin mustaa, kun on kotipökät päästäneet väriä :). Tarttis siis olla joku vähän tummempi suojaväri seuraavassa matossa, mutta se ei taas houkuta mua yhtään.

  VastaaPoista
 3. Tykkään katsella kuvia kauniista kodistanne...jatkossakin..:)

  VastaaPoista
 4. Piha postaus sitte kesällä ko saa kukkia laitettua yms! :) sinun tekstejä on kiva lukea ja katella kuvia kauniista kodista :) kivaa päivää <3

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sinulla, tykkään lukea! Tärkein että blogi on sinun näköinen! :)

  VastaaPoista
 6. Piha postauksia olisi kiva lukea näiden mukavien sisustusjuttuesi kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Olen vasta niin vähän aikaa lukenut blogiasi, etten oikein osaa toivoa mitään.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Meidän perhe suunnittelee talon rakentamista, joten olisi mukava saada jotain vinkkejä siihen kun olet alan ihmisiä. Tykkään jutuistasi kyllä kovasti tällaisenaankin :) Sinulla on niin kaunis koti ja hauska tyyli kirjoittaa!

  Terveisiä länsirannikolta ja hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger