Pop up - taideilta

16.5.2016

Viikonloppu se taas vierähti ohitse ihan huomaamatta kun oli mieleistä tekemistä. Hyvät ulkoilusäät edistivät pihan kevättouhuja ja sunnuntai kului muuten mukavissa merkeissä. Sain Soilelta (klik) kutsun vähän erilaiseen iltamaan, sillä esillä ei ollut kotikutsujen tapaan kippoja ja kuppeja tai kynttilöitä, vaan taidetta. Oululainen grafiikan taitaja Susanna Karvonen esitteli ja möi upeita teoksiaan Pop up tyylisessä illassa. Soilen kotiin oli kutsuttu taiteesta kiinnostuneita ihmisiä ja mukaan sai napata myös samanhenkisiä aveceja. Itse nappasin mukaan ystäväni, joka kiinnostui taideillasta heti. Illan aluksi saimme kuulla taiteilijan tarinaa töiden taustoista ja myös koskettavan tarinan taiteilijaksi kasvamisesta sekä matkasta, joka senkun jatkuu ja syventyy lisäopintojen myötä. Tämän positiivisyyttä huokuvan naisen tarina kiehtoi kovasti ja grafiikan ympärillä kävi pian kova kuhina.


Susannan tekemistä tauluista löytyy aiheita moneen makuun. Monet työt ovat saaneet aiheensa luonnosta ja eläimistä. Mukaan mahtuu myös kauniin herkkiä sulkia ja höyheniä, jotka ovat nykyään kovasti pinnalla. Taulut pääsivät oikeuksiinsa Soilen kauniissa kodissa, jossa jo ennestään on Susannan grafiikkaa. Tauluja saa ostaa joko paspatuurin kanssa tai jo valmiiksi kehystettynä. Hintataso on erittäin kohtuullinen, kun kyse on sentään oikeasta taiteesta. Massatuotannon julisteet maksavat jo usein monia kymppejä ja itse ainakin mielummin satsaan oikeaan taiteeseen, jonka eteen on nähty vaivaa ja aikaa.


Mikäli kiinnostuit Susanna grafiikasta, niin hänellä on omat sivut facebookissa, jotka löytyvät täältä ( klik ) sekä Instagramista nimellä @susannakarvonenart. Ihan vielä en paljasta millaiset taulut lähtivät meidän kotiin. Niistä paremmin sitten kun pääsevät seinälle asti.

Illan emäntä oli tapansa mukaan loihtinut monenlaista herkkua teen ja kahvin kyytipojaksi. Tarjolla oli suolaista ja makeaa sekä hauskasti kahvibaarin tapaan useita eri kahvivaihtoehtoja. Tästä talosta ei lähdetäkään tyhjillä vatsoilla. Kiitos Soile ja Susanna oikein inspiroivasta taideillasta <3 Näiden herkkukuvien kera toivotan aurinkoista uutta viikkoa kaikille./ Tanja

6 kommenttia :

 1. Hienoa taidetta. Ja, oi mitä herkkuja. Mukava tuollainen ilta, välillä jotain muuta myynnissä kuin kuppia tai kynttilää.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunista grafiikkaa ja tuo ananas ihastutti minua eniten!
  Ihana idea tuo pop up-ilta!
  Ja mitä herkkuja...nam!
  Leppoisaa toukokuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpas vain hienoa taidetta! Oli varmasti mukava ilta :)

  VastaaPoista
 4. OIh mitä tauluja <3
  Kakuista puhumattakaan....

  VastaaPoista
 5. Oi mitä herkkuja sekä taulut että tarjottavat!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger