Vasten auringon siltaa... + yksi myynnissä oleva pöytä

30.5.2016


Moikka moi ! Helteet ovat saapuneet ( ainakin väliaikaisesti ) tänne pohjoiseenkin ja viikonloppuna on touhuttu ulkoelämässä vaikka mitä. Lapset heittivät jo talviturkkinsakin, mutta äiti ei uskaltautunut vielä veteen ... Hrrr, vastahan ne tulvavedet laskivat ! Tyydyin katselemaan toisten polskintaa rannalta ja ikuistin upean auringonsillan kameraan. Että voi jokimaisemaa näin paljon rakastaakaan <3 Unelma kesäkodista tämän kotijoen rannalla elää ja vahvistuu.


Meidän kodin lähistölle oli ilmestynyt aitaukseen  neljä hevosta ja niitäkin kävimme rapsuttelemassa. Vanha hevostyttö taitaa suunnata iltalenkkinsä tästä eteenpäin kulkemaan aitauksen ohi. Täytyyhän uusille kavereille porkkanoita viedä. Seuraavaksi odottelemme kesälampaiden ilmestymistä.


Viikonloppuun mahtui paljon muutakin. Piipahdimme ystävän kanssa puutarhalla, touhusimme koko perheen voimin pihalla, tapasimme ystäviä ja nautimme toistaiseksi sääskettömistä kesäilloista. Pian alkaa lapsilla kesälomakin ja ainakin rannassa käynnit lisääntyvät rajusti ... nyt pidetään peukkuja, että lämpö hellisi ihan koko kesän.

Ai niin, se otsikon pöytä! Laitoin myyntiin meidän olohuoneen pöydän ja ajattelin vinkata täällä blogissakin jos jotakuta kiinnostaisi tämä laadukas pöytä. Se on Ympyrä- sohvapöytä Kirsi Valannin mallistosta. Strategiset mitat ovat; korkeus 40 cm ja halkaisija 110 cm. Pöydässä on jotain pientä käytönjälkeä, mutta yleisilme on siisti. Hintapyyntö on 600€ ( ovh n.1200€ ), mutta tarjotakin saa. Mikäli pöytä kiinnostaa, niin meiliin voi laittaa lisäkyselyjä. Pöytähän sijaitsee Tornionjokilaaksossa, joten lähialueelle saattaisi kyytikin järjestyä.Nyt Erin Brockovichin pariin, mukavaa uutta viikkoa kaikille <3

/ Tanja

3 kommenttia :

  1. Moi Moi,
    Halit sinne ja ihana, kun sinneki on kesä ehtinyt! Vielä ei sääskiä:) Koitetaanpa nähdä kesällä, jos vaikka ajen mummilassa päin;)
    T,K / Call It Home blog

    VastaaPoista
  2. Ihania kesäkuvia <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger