Perjantain inspikset

10.6.2016

Hei vaan ja terkkuja kylmästä pohjoisesta. Sää on ollut kaukana kesäisestä, eikä räntäsateeltakaan vältytty. Hui kauhistus, kovin ovat olleet kaukana kesäfiilikset. Joku ihme pöpökin jylläsi ja pedissä tuli vietettyä pari päivää tiukasti vilttiin kietoutuneena. Tänään onneksi kelit vähän lämpenivät ja pilvien välistä on pilkistellyt myös kaivattu aurinko. Jospa tässä vielä tarkenisi illalla kalaan, pojan uusi virveli odottaa testausta ja silloin on lähdettävä rantaa kohden. Sadepäivien ilona on ollut netti ja sieltä irronnut inspiraatio. Huomaan aina vaan useammin eksyväni Alvhemin ( klik ) sivulle ihailemaan kauniita asuntoja ja etenkin niitä sisustuksia. Tämä yksi asunto erityisesti kaivelee mieltä ja huomaan palaavani kuviin aina kerta toisensa jälkeen. Tässä maistiaisia myös teille. Enjoy !


Värimaailma, kalusteet ... avaruus ja rauhallinen tunnelma. Voisin luetelle lukemattomia plussia tästä asunnosta. Kerrassaan upea ! Etenkin makkarin tunnelma alkaa jo himottamaan maalata makuuhuone vaalemmaksi, mutta mennään nyt vielä tuolla tummalla. Mutta ehkä ensi kerralla sävyksi valikoituu joku tuollainen sävy. Eikä yhtään hullummalta näytä keittiö ja sen marmoriset yksityiskohdatkaan. Ehkä tuohon meidän keittiön välitilaan tulee sittenkin sitä vaaleaa marmoria ... Mitäs te tykkäätte ? Onko teillä tapana eksyä ihailemaan myynnissä olevia koteja inspiraatiomielessä ?

Iloa perjantaihin <3

8 kommenttia :

 1. Siis vau! Mä voisin muuttaa tuonne koska tahansa <3

  VastaaPoista
 2. Mä ihastuin makkarin tunnelmaan, kaunista ja seesteistä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Toivottavasti lumi jo suli siellä pohjoisessa! Eipä ole lämmin täällä etelässäkään!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Silti jotenkin liian stailattu mun makuun, ainakin ollakseen myynnissä oleva koti. Eihän kenenkään kirjat voi olla kaikki sävysävyyn! :-P :-D

  VastaaPoista
 5. Tää on helmi! Ihana fiilis. Kodin keittiökuviin oonkin jo törmännyt, mutta olipa kiva nähdä loputkin kodista.

  VastaaPoista
 6. Tuo on vaarallinen sivusto :D Ihania poimintoja, tykkään, tykkään! <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis asunto. Terkut aurinkoisesta Turun saaristosta, koululaisten virvelöinnin vahtijalta!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunista. Ihana lattia ♥ ihan mun unelma rakoineen päivineen. Alkanut viehättää uudelleen ihan valkoiset seinät omaan kotiini. Juuri tuollaiset kuin kuvan olohuoneessa. Kivaa viikkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger