Testin testing ... työn alla yksi idis

3.6.2016Ihanaiset pallomaljakot ovat vilahdelleet siellä sun täällä viime aikoina ja bongasin Jennin blogista ( klik ) kivan idean. Jenni oli spreijannut lasisen maljakon mustaksi ja siitä tuli todella kaunis. Eräänä iltana sain idean, että mitä jos suhusuhumaalin lisäksi maalaisi kuvioita maljakon reunaan. Pitihän sitä tietenkin kokeilla ja tällainen on ensimmäinen versio. Lähikaupan maljakko sai ylleen valkoisen maalin ja lisäksi vetelin maljakon kylkeen vapaalla kädellä viivoja. Käytin ihan tavallista permanentti tussia melko kapealla kärjellä. Kuvio mietityttää vähän, joten en vielä laittanut lakkaa pintaan. On helpompi spreijata maljakko uudestaan jos mieleen tulee joku muu kuvio. Aika kiva tästäkin kyllä tuli. Hitti vai huti, mitäs sanotte ?


Helteet ovat hellineet koko viikon, joten blogikierrokset ovat jääneet lähes kokonaan tekemättä. Viikkosiivouskin on tässä työn alla juuri ... Täytyy laittaa hyvää musaa soimaan ja rätti heilumaan. Ilta-auringon loisteessa luulisi siivouksen sujuvan hyvin sutjakkaasti. Sitten voikin ottaa lepoasennon ja fredagsmys voi alkaa. Huomenna on ohjelmassa lasten kesäloman alkaminen ja esikoisen peruskoulun päättäjäisjuhla, voi sniifffff. Siitä ei silmät kuivana selvitäkään ! Lisäksi taidamme piipahtaa juhlimassa yhtä ylioppilastakin. Mukavaa viikonloppua, ottakaahan rennosti<3

Lämmöllä Tanja

18 kommenttia :

 1. Suhumaali odottaa täällä suhuttelijaa, eli samainen idis (maljakon maalaus) on täälläkin tarkoitus toteuttaaa. Kiva idea tuo kuvioiden tai viivojen piirtäminen maljakkoon.
  Oikein mukavaa rentouttavaa viikonloppua sinne teille koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vähän jäljessä kommentteihin vastaaminen...täytyykin käydä kurkkimassa, että joko olet oman diyn toteuttanut :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää noinkin! Meillä on myös yhden lapsosen peruskoulun päättäjäiset <3 Toisaalta samaan aikaan on myös yhdellä pikkukoululaisella ekaluokan ensimmäinen kevätjuhla. Aika raastavaa kun joutuu valitsemaan että kumpaan menen...

  VastaaPoista
 3. Ei hullumpi idea tehdä nuo kuviot. Talvella bongasin jo Hemtexiltä ihanan pyöreän maljakon, mutta hinta oli yli 40e niin jäi sit ostamatta. Yksi Partyliten isompi tuon tyylinen maljakko/kynttiläsomiste on kyllä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kustansi 10€ paikallisessa marketissa ja suhumaalia löytyi tallista. Perin halpa diy siis :)

   Poista
 4. Säkin maalasit! Ihan mieletön idea Jenniltä ja moni saanut inspiksen!! Mä henk.koht. tykkään tasapintaisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostinkin varalta kaksi maljakkoa...siitä tulee varmaan tasavärinen :)

   Poista
 5. Tosi kiva!
  Kyllä suhusuhumaalilla saa kaiken kukoistamaan <3 ;)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tulipa siitä kaunis, hauska idea nuo viivat <3 Mukavaa juhlaviikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Tykkään, näyttää tosi kauniilta!

  VastaaPoista
 8. Ensimmäinen ajatus tuli et , Tanja hakee kuvioita :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger