Asuntomessut osa 3: yksi huone ylitse muiden

16.7.2016


Asuntomessuilta tarttui mukaan monen monta ideaa ja inspiraatiota, mutta yksi huone jäi erityisen hyvin mieleen. Lakka Lakeuden yläkerrasta löytyi katettu takkaterassi, joka vei sydämeni. Olen piirtänyt perheellemme unelmien kesäkotia, vaikka sellainen on vasta haaveissa. Haaveilu on onneksi halpaa ja onpahan ainakin ideoita valmiina toteutettavaksi jos haaveemme joskus toteutuu. Yksi ehdoton herkku mökkiämme varten on takkatila, joka tulisi sijoittumaan mökin ja ulkosaunan väliselle katetulle terassille. Tilasta löytyisi iso takka ja lekoisa löhöilypaikka ja juurikin sellainen löytyi messujen upeasta Lakeudesta. Kohteen sisustus on Sannan käsialaa ja upeasti olikin toteutettu. Valittu linja kulki läpi valoisan talon. Takkatila oli harmoninen kokonaisuus ja sieltä löytyi kaikki tarvittava isoa grilliä myöten. Voisin niin kuvitella itseni köllöttelemässä takkatulen loimussa grilliherkkujen valmistuessa siinä samalla. Leppoisin unelma sisältää tietenkin oman kokin niitä herkkuja valmistamassa, mutta Hellunkin gourmeegrillaukset kelpaisivat. Katsokaa ja nauttikaa ! Kerrassaan upea tila.Tuollaisessa tilassa olisi ihanaa köllötellä juuri tällaisena sateisena päivän, jolloin tekee mieli vain kääriytyä vilttiin hyvän kirjan kanssa. Minulle kirjahetki taitaa jäädä tänään haaveeksi, sillä pikkumiehen toiveesta taidamme lähteä ihailemaan Amerikan autoihmeitä Ruotsin puolelle. Siellä on satoja autoja katseltavana, joten ihan heti ei olla kotona. Kivaa viikonloppua teille kaikille <3

/ Tanja

3 kommenttia :

 1. Sannan suunnittelema Lakka Lakeus on ehdottomasti myös omakin suosikkini messutarjonnasta! Ihana oli nähdä nämä kuvat - kiitos!

  VastaaPoista
 2. Upean tyylikäs takkaterassi!
  Kiitos taas sukelluksesta messujen tunnelmaan!

  VastaaPoista
 3. Itsekin tykästyin tähän tilaan...jotenkin ihan "olohuonemainen fiilis" ja ollaankin viileässä tilassa. Varsin ylellistä. Itse poikkesin Seinäjoen asuntomessuilla avajaispäivänä ja muistoiksi matkasta jäi monta hyvää ideaa tai ainakin vinkkejä, joista soveltaa tekniikoita yms. Tuntui kuin näillä messuilla olisi ollut edellistä enemmän kiinnostavia juttuja. Vai onko aina uusi edellistä parempi?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger