Juhlahumua ja rakhautta

28.7.2016


Tervehdys pitkästä aikaa ! Täällä on nautittu kesästä ja viimeisistä lomaviikoista. Helle on hellinyt ja juhlanaihetta on riittänyt. Meidän perheen heinäkuu on nimittäin aina juhlahumua pullollaan. Kuopus ja nuorempi tytär täyttävät vuosia, pitkänmatkan lomalaisia pyörähtelee vierailulla ja eilen vietimme myös hääpäiväämme. Kodin on täyttänyt siis lasten iloinen riemu ja lukuisat herkkuhetket. Tytär halusi juhlistaa omaa päiväänsä lempi retkipaikassamme viime viikonloppuna. Siinä samalla sitten juhlistimme myös hääpäivää, kun kerran palasimme rakkaisiin maisemiin.  Koskikallioilla muistelimme  hauskoja sattumia ( klik ) kolmen vuoden takaa. Kyllä ne vaan nämä tärkeät päivämäärät tuovat kovin lämpöisiä muistoja mieleen. Vilahtaapa viidennessä kuvassa myös itse vihkipaikkamme, kaunis rantaravintola naapurimaan puolella.

Varsinainen loma on omalta kohdaltani ohitse ja konttorissa on muisteltu, että miten niitä töitä tehdäänkään... breikki on ollut siis kovin onnistunut. No, pian se pääkoppa pääsee taas arkirytmiin. Silti on pakko myöntää, että hieman iskee aamuvarhaisella kateus, kun herätyskellon soidessa perheen lomalaiset kääntävät kylkeään sängyissä ja itse hyppään rattiin. Elokuu on onneksi yksi lempikuukausistani ja kesää on vielä jäljellä. Suunnitelmissa monta mukavaa jutskaa ja pimeneviä iltoja fiilistelyyn. Sisustusjututkin alkavat hiljalleen pyöriä mielessä. Arkeen palaaminen saa varmaan tehokkuutta esiin ja blogikin rupeaa heräilemään kesänokosilta. 

Joko siellä on mietitty sisustusjuttuja ? Mitä kuuluu teidän loppukesään ???

Kuullaan taas pian,

 Tanja

8 kommenttia :

 1. Kaunis maisema kuvissa, lämmintä tunnelmaa ja herkkuja!
  Onnea hääpäivän johosta näin jälkikäteen!

  Tsemppejä arkeen, täällä vasta loma alkoi :)

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä ollut ihana Heinäkuu <3 Täällä lomaillut jäivät aika vähälle, mutta ehkä ensi vuonna kun raksaprojekti on jo silloin paremmalla mallilla :D

  VastaaPoista
 3. Unikeonpäivä on hyvä hääpäivä ;b
  Onnea myös teille <3

  VastaaPoista
 4. Onnittelut hääpäivän johdosta!
  Kauniit kuvat!
  Kyllä täällä jo syksyä ootellaan.
  Mukavaa torstai päivää!

  VastaaPoista
 5. Myöhäiset onnet kaikille perheen sankareille ja pitkää avio-onnea!

  Kesä on aina todellista hiljaseloa sisustamisen suhteen, mutta nyt alkaa kuitenkin mieli harhailla niihinkin asioihin. Kävinpä jopa Kodin1:sen konkurssialesta hakemassa kassillisen uutta sisustuskamaa. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmia ja juhlan aiheita! <3 Tsemppiä arkeen palaamisen, se ottaa aikansa, mutta on omalla tavallaan mukavaa sekin. :)

  Ihanaa perjantaita ja viikonlopun aloitusta! <3

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja kesä <3 Tsempit arkeen. Mä vasta aloitin loman ja pari vkoa vielä jäljellä :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa hääpäivää ♥ Nyt on ollut upeat kelit juhlimiseen. Kauniit kuvat :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger