Joo, kyllä meillä on jo se ...

14.9.2016


Ruska. Niin se vaan hiipi ihan varkain tänne pohjoiseenkin. Elämä on ollut aika työpainotteista ja kun sain työpuhelun etelästä, jossa kyseltiin meidän ruskatilanteesta, niin täytyi todellakin kurkata konttorin ikkunasta, että miltäs se näyttääkään. Samalta näytti kuin viime vuonnakin, mutta sitten jo tuli vähän huono omatunto. Missä on ruskan fiilistelyt ja syysretket ? Miten olen voinut missata ruskan ?? Jokavuotinen ruskaretki tunturiin on jäänyt välistä ja vaikuttaa vahvasti siltä, että seuraavaksi sinne saakin suunnata sukset mukanaan. Hoppua pitää, nyt ei vaan ehdi. Täytyy paikata tilannetta ensi viikonloppuna ja kiivetä edes kotivaaran päälle ihailemaan syysvärien loistoa.


Vähän kuin varkain hiipi olkkariimme myös yksi vanha kaluste. Miehen 40 vee lahjaksi saama nojatuoli on vähän sellainen rajatapaus. Toisaalta ihana lepotuoli, toisaalta ärsyttävä "myötäkarva-vastakarva" kankainen tuoli ! Tiedättehän, nupukkikangas, joka näyttää kuin olisi tahroja täynnä jos et silittele oikeaan suuntaan. Ja viimeaikoina ei tosiaankaan ole tullut siliteltyä, sillä siitä sairaudesta olen onneksi parantunut. Kieltämättä tässä keinuvassa Swing-tuolissa saa oikein makoisat kuolapäikkärit aikaiseksi, jos sattuu ruuan jälkeen siihen eksymään. Olkoon nyt sitten tuossa ainakin jonkin aikaa kunnes se haavetuoli tulee tilalle.


Fiilistellään syksyä oikein porukalla, eiköstä joo ?! Teekuppi, viltti ja ruskaiset oksat maljakossa. Täydellistä !

/ Tanja

12 kommenttia :

 1. Täällä etelässä syysvärit eivät ole vielä kauneimmillaan ja kovasti toivon, että ehtisin luontoon retkeilemään. Kiirettä vain pitää täälläkin. Mukavaa syksynjatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Täällä etelässä ei vielä ruskaa juurikaan näy...ainakaan minun ikkunasta katsottuna. Metsäretkelle pitäisi lähteä kameran kanssa lähipäivinä, saattaisi sieltä jotain värejä jo löytää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tulee kuules pian lunta...tule hiihtähmään tänne <3

   Poista
 3. Juurikin näin, vilttiä niskaan ja teekuppi käteen! Nautitaan väreistä ja auringosta!

  VastaaPoista
 4. Nimenomaan, ihana fiilis <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Upean värinen oksa! Mullakin on mennyt jotenkin ohitse syksyn tulo, nyt kun se oikeasti olisi, eikä tarvitsisi lehtikuviin lavastaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kohta meillä on talvi! Sullakin jäätyy pepa pyöräillessä :D

   Poista
 6. Anonyymi08:04

  En malta odottaa, että saadaan tänne eteläänkin ruska!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger