Tosielämän työpiste

17.9.2016

Kotiin raahatut työpaprut kerääntyvät ruokapöydälle ... läksyjä tehdään keittiössä enemmän kuin koulupöytien ääressä. Kuulostaako tutulta ? Käykö teilläkin näin ? Meillä ainakin tapahtuu juuri näin, vaikka kaikille perheenjäsenille löytyy oma työpisteensä jostain päin kotia. Tein viime viikolla hommia myös kotikonttorilla ja sinnehän eksyin itsekin, isolle ruokapöydälle työskentelemään. Siitä on niin kiva katsella välillä ulos ja kipaista helposti keittiöön noutamaan teekupillinen. 


Tässä pitäisi varmaan motivoitua tekemään omasta työpisteestä mielenkiintoisempi ja viihtyisämpi, jotta sinnekin tulisi mentyä. Työpisteeni sisustaminen on jäänyt vähän vaiheeseen. Sopiva lamppukin täytyisi löytää. Myös ruokailutilan muutokseen olisi ideoita, sillä olemme ihan koko perheen voimin sitä mieltä, että iso pyöreä pöytä olisi toimivampi. Nykyisessä Valannin Ruutu-pöydässä ei ole mitään vikaa, mutta olemme keittiön puolella tottuneet pyöreään pöytään ja nyt kun se on lähdössä pois, niin kaikilla tulee ikävä pyöreän pöydän seurustelumukavuutta. Toisihan pyöreä muoto myös pehmeyttä tähän ruokailutilaan. Tätä neliskanttista pöytäämme on haluttu ostaa jo useampaan otteeseen meiltä, joten täytyy fundeerata mitä teemme. Tällä asialla kun ei ole ollenkaan kiire. Saa muuten vinkata jos tiedätte jollain valmistajalla olevan ison pyöreän pöydän valikoimassaan. Pöydän voisi toki teettääkin.

Tällaisia ajatuksia tänään. Ihan kohta meillä heiluu röpövaatteinen maalarimuija, sillä yläkertaan on tilattu seinän maalaus. Keikkaa pukkaa siis. Lopputulosta varmaan esillä sitten toisena päivänä. Son moro !

/ Tanja

7 kommenttia :

 1. Tutulta kuulostaa!
  Meillä tahtoo muutenkin olla ahdasta tässä talossa, joten keittiön pöytä on ahkerasti käytössä.... Niin pojan läksyjen teossa, minun kukissani ja askartelupapereissa!
  Välillä pitäisi mahtua syömäänkin, sanoi mieheni.

  Ihanaa sisustus intoilua syksyyn!

  VastaaPoista
 2. Pikkuisessa asunnossani ei ole tilaa erilliselle bloggaus/nettailupisteelle, vaan ihan tässä keittiön pöydän ääressä nämä hommat hoidetaan. KUn josks harvoin sattuu vieraita käymään niin läppäri piilotetaan vapaalle tuolille pöydän alle tai hyllyn alle. :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä todella tutulta! Mikähän siinä onkin, että helpommin tulee raivattua työskentelytilaa ruokapöydältä tai saarekkeelta kuin siistiltä työpöydältä. :D Mutta pääasia, että hommat hoituvat. :D

  Leppoisaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
 4. Niinhän se tahtoo olla. Siellä ollaan ja touhutaan missä muut rakkaat :)

  Onpa kaunis maljakko! Mistä se on?

  VastaaPoista
 5. Näin se menee meilläkin. Tosin minulla ei ole oikeaa työpistettä tällä hetkellä. Haaveissa vielä.

  Huokailen täällä kun teillä on niin kaunista !

  VastaaPoista
 6. Sama ongelma täälläkin. Tosin mä teen työjuttuja yleensä sohvalla :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi13:21

  Teillä on todella kaunista, kotoinen ja levollinen tunnelma kuvissa. :-) Pyöreä pöytä on meilläkin, välillä olen miettinyt neliönmallista pöytää, mutta pyöreä sopii meidän tilaan ehkä siltikin paremmin. Jean Vernetin valikoimissa on isoja pyöreitä ruokapöytiä. :-)
  -Pia-

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger