Aarteita lapsuuskodista

12.10.2016


Tänä syksynä olen ihastellut monia itselle uusia värejä. Yksi niistä on tumma vihreä tai sellainen utuinen vihreä. Lapsuuskodin vitriinistä löytyi tällainen hauska vaasi ja päätin kokeilla miten se sopisi meille. Mielestäni ihan hyvin ! Vaasissa on kiva muoto ja pinnan kuviointi tuo lapsuuden mieleen. Meidän kotona taisi olla jokin kulhokin samalla kuvioinnilla. ( Ja jos oikein muistan, niin se sai osumaa sisäpallopelissä ) Melko retro kukkavaasi, eiköstä juu ? Messinkinen kynttilänjalkakin on muuttanut mukanani lapsuuskodista. Näitä tahtoisin kerätä enemmänkin eri muotoisina, mutta vielä ei ole kirpparikierrokset tuottaneet tulosta. Kahvallinen kynttilänjalka olisi hakusessa, saa vinkata jos jossain tulee vastaan.

Meillä muuten paistaa aurinko ja illan ohjelma on muutenkin oikein positiivinen, sillä kohta sylittelemme pientä Iisak-vauvaa. Suvun uusin tulokas tuo kovin paljon iloa ja onnea tullessaan, kyllä vauvat ovat sitten uskomattomia pakkauksia. Sydän sulaa <3

( Mutta nou, ei ole vauvakuumetta ilmassa ! Mie olen hommani hoitanut. Tai no ainakin ne vauvajutut ... )

/ Tanja

4 kommenttia :

 1. Aika veikeä vaasi. Meidänkin sukuun saatiin pieni Aapo, hyvä syy hankkia kivoja pikkuvaatteita kirppareilta :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja aarteita oletki löytäny!
  Mukavia loppuviikon päiviä :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin silmää viehättää tuollainen "vanha vihreä", sammalensävy vai mikä lie. Yksi kynttilänjalka ja maljakko löytyy tuon värisenä minultakin, nyt tosin kaapissa piilossa.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen vaasi. Ja ihanan värinen! Mä oon alkanut haalia kans kaikenlaista vihreetä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger