Ruokailutilassa tänään

5.10.2016


Hetki näiden kuvien ottamisen jälkeen ruokapöytämme täyttyi herkuista ja keskimmäisen lapsemme leipomasta täytekakusta. Tänään nimittäin juhlistamme aviomieheni syntttäreitä koko perheen voimin. Syksy näyttää parastaan, sillä aurinko on paistanut kirkkaasti koko päivän pakkasyön jäljiltä. Tänään oli eka aamu, jolloin tuli mieleen talvirenkaiden vaihto, sillä asfaltti kiilteli melko runsaasti ja tie oli todellakin liukas.  Toisaalta en meinaa uskoa, että eletään jo lokakuuta. Syksy on vilahtanut hurjaa vauhtia !


Rakastan tätä valoa ja sitä täytyykin nyt ammentaa varastoon ennen kaamosta. Ruokailutilamme on oikea valonurkkaus. Siitä pitää huolen kaksi ikkunaa ja lisäksi terassin ovi. Olen tosin saanut kehiteltyä pienen dilemman liittyen tähän tilaan, mutta siitä sitten toisena päivänä. Nyt on ihan pakko mennä sohvalle pötköttelemään, sillä vatsa on niin  t o t a a l i s e n  täynnä.

Kepeää keskiviikkoa,

Tanja12 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia! Tänään oli kyllä upea päivä, aamulla tosin melko raikas pyöräilykeli :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis ruokahuone teillä! Täällä lännessäkin oli tänään mukavan kirpsakkaa pikku pakkanen aamulla, sai laittaa vaatetta kunnolla. Ja, iltapäivällä oli kaunis auringonpaiste! Nautitaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana kukkanen, kauniin värinen ja muhkea :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunista - ja kuvista näkee, kuinka nurkkaus kylpee valossa!
  Upeaa lokakuuta edelleenkin - ja toivottavasti ei ihan vielä niitä talvirenkaita tarvita!

  VastaaPoista
 5. Vaikeita ilmoja, aamulla saa olla paljon vaatetta ja päivällä tulee jo kuuma :) Kaunis valoisa ruokahuone, kun illat pimenevät alkaa kaivata valoa taas ihan eritavalla :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut miehelle! Täällä kans käynyt mielessä renkaiden vaihto... :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kukkapuska! <3
  Valoa on tänä syksynä ONNEKSI ollut ihanan paljon tarjolla, kiitos auringon! Itsekin juuri hämmästelin miten pitkällä syksy on jo.

  VastaaPoista
 8. Niin kaunista ♥

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja ah niin valmiin ja viimeistellyn näköistä! T. Vähän pölähtänyt ja kulahtanut raksamuija ;)

  VastaaPoista
 10. On kyllä kaunista, ja valo tekee vaikutuksen täälläkin. Hemmottelua lokakuussa, että vielä saa nauttia ihanasta luonnonvalosta.

  VastaaPoista
 11. Oi, täälläkin nautittu valosta, joka ei itsestään selvää enää näin lokakuussa. Joskin kyllä se kaamos sieltä tulee :( Voi kunpa saisikin varastoitua valoenergiaa niin, että sillä jaksaisi koko pitkän syksyn ja talven.

  VastaaPoista
 12. Minäkin olen niin nauttinut valon määrästä ja jo nyt ahdistaa tuleva pimeys. Nyt alkaa olla pimeää jo ennen seisemää :/ Tänään meidän kattoremppamies näytti pimeydessä laittelevan kattoa. Ihan liian äkkiä valo tuntuu loppuvan. Mutta nautiskellaan vielä kun voidaan. Onneksi jo ennen jouluaattoa päivä alkaa pidentymään :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger