Syksyn sävyjä

22.10.2016

Tuli tässä aiemmin tunnustettua pieni repsahdus. Niitä ei juuri tapahdukaan muuten, mutta sohvatyynyjen osalta aina silloin tällöin. Syksyn saapuessa huomasin myyneeni kirpparilla lähes kaikki värikkäämmät tyynynpäälliset, joten kaapissa oli selvä vaje sellaisille. Kaupat pursuavat syysuutuuksia, mutta valintani olivat helppoja.


Tuttua harmaata, vähän sinistä ja ripaus ruskeaa. Linum ei pettänyt tälläkään kertaa. Kaikkia himoitsemiani värejä löytyi heidän syysvalimoimastaan. Yksi tyyny on vielä matkalla, liekö postipojat viimeisiä ruohonleikkuitaan tekemässä, sillä toimitus tuntuu kestävän ja kestävän. Sisustustyynyillä saa kyllä helposti muutosta kodin ilmeeseen. Heti tuli syksyisempi fiilis.


Minusta on todella mukavaa, että värit ovat muutenkin palaamassa sisustukseen ja erityisesti seiniin. Vaikka pidänkin valkoisesta, niin yhä useammin huomaan ihailevani ei-valkoisia koteja ja erityisesti niiden  seiniä. Sävykartastoja on selattu tiuhaan tahtiin täälläkin. Katsotaan mihin päädytään ...

Onko syksy laittanut boostia teidän sisusteluihin ? Millä väreillä mennään teidän syksyssänne ?

Mukavaa viikonloppua <3

P.S. Vielä ehdit hyvin osallistua blogini synttäriarvontaan ( klik ) !

4 kommenttia :

 1. Värikkäät (ne ainoat, jotka mullakin oli kaiken kirppismyynnin jälkeen jäljellä) tyynyt meni täälläkin kaappiin huilimaan ja tilalle tuli ruskeaa ja harmaata sulkien muodossa. Mutta muuten ei ole kyllä mitään tapahtunut. Ellei ränsistyneiden kesäkukkien viemistä ulkoruukuista kompostiin lasketa. Hyvähän se on jo näin marraskuun alla sekin homma hoitaa :)

  Kaunis toi hortensia maljakossa.

  Leppoisaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia <3 Täällä on sisusteluinto nostanut syksyn myötä päätään, mutta mitään radikaaleja muutoksia ei ole tapahtunut - eikä tapahtumassa. Loppukesän nojatuolisäädöt ja niistä aiheutuneet muutokset ovat varmasti tarpeeksi täyttämään muutosinnon hetkeksi. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköiset tyynyt. :) Aika maanläheisillä väreillä mennään meillä. Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ihastunut nyt tummanvihreään ja viininpunaiseen. Värejä tuon sisustukseen tekstiileillä, mutta seinän maalauskin on kyllä käynyt mielessä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger