Rakas joulupukki

3.12.2016

Voi kuinka nopeasti aika kuluukaan ! Yhtäkkiä ollaankin jo joulukuussa ja on aika kirjoittaa Joulupukille <3 Sisustusbloggaajaporukkamme marraskuun haasteen heitti ilmoille ihana Kerttu Modernisti Kodikas -blogista. Ja arvaatkaas kuka bloggaa siitä siis vasta joulukuussa... Onneksi partamiehen tuloon on kuitenkin vielä aikaa. Korvatunturi, olkaahan siis kuulolla siellä !


"Aikuisetkin saavat toivoa ja nyt on aika avata sisustusbloggaajien toiveiden tynnyri! Tämä joulupukki tuo vain kotimaisia sisustuslahjoja ja nyt kerätään neljä haavetta toivomuslistaan. Maailmanrauha tulee vakiotilauksena eli sitä ei saa toivoa. Tällä teemalla nostetaan esille suomalaisia suunnittelijoita ja valmistajia, jaetaan inspiraatiota omista haaveistamme sekä annetaan lahjavinkkejä lukijoille."

Haasteessa saa listata neljä sisustajan joululahjatoivetta neljässä hintakategoriassa; alle 20€, alle 100€, alle 500€ ja alle 1000€. Minulla itselläni on yksi ainut materialistinen toive joulupukilta, mutta oli todella hauskaa lähteä keksimään toivelistaa sisustajan näkökulmasta.


Alle 20€ ( tässä tapauksessa tasan 20€ )Olen ihastunut Pilke Designin korvakoruihin oikein kybällä. Korvakorut valmistetaan käsityönä ja puu materiaalina ihastuttaa erityisesti. Vink vink joulupukki, näille olisi käyttöä !


Alle 100€1kertaa2  -brändiltä voisin kotiuttaa ihan minkä tahansa peiton, tyynyn tai muun tekstiilin, mutta nyt valitsisin tämän beigen Seitti-tyynyn. Tyynyn hinta on n. 90€. Onpas yllätys, että listallani on sisustustyyny... Kotimaisen malliston takana ovat Marika Lehti ja ihana bloggaajakollega Piia Kalliomäki. Piian blogin Pieni talo Helsingissä löydät Glorian sivuilta ( klik ).


Alle 500€


Wesley Waltersin ja Salla Luhtaselan suunnittelema Perch-jakkara voitti historian ensimmäisen FDS Awards - muotoilukilpailun tänä vuonna. Inspiraation jakkaraan he saivat helsinkiläisrakennuksen ovenkahvasta. Minusta jakkara on todella upea ja tämän kotiuttaisin oikein mielelläni. Jakkaraa valmistaa Nikari ja Finnish Desihn Shopissa sen hinta on 295€. Itsekin osallistuin kyseiseen kisaan. Omaa designia - postauksen voit lukea täältä ( klik ).


Alle 1000€ 
Tämä hintaluokka oli kyllä ehdottomasti haastavin, sillä harvoinpa mitään näin kallista toivoisin. Jos siis mennään 500€ ja tonnin väliin. Isommat hankinnat kun yleensä ovat pitkän ajan harkintoja ja niitä varten säästetään. Sitten huomasin, että voisin ajatella tätä toisesta näkökulmasta. Olen haaveillut Tuias -keramiikasta jo tovin. Jos päädyn keramiikkaa keräämään, niin helpostihan tuon summan saa hummattua jos kerää ison astiaston. Tai siis pukkihan tämän kustantaisi, meinasin unohtaa !

Aikuisten oikeasti toivon joululta vain rakkautta ja rauhaa, valkoista hankea ja kauniita muistoja elämän päiväkirjaan <3 Kaikki muu on ihan toissijaista. Haastetta oli kuitenkin kiva tehdä, sillä huomasin, että aika moni sisustushaaveeni on nimenomaan kotimaista muotoilua. Suomi on pop !

Jos sinäkin haluat saada lisää kotimaisia lahjavinkkejä, niin pysyhän kuulolla. Kerttu nimittäin kasaa porukkamme jäsenten lahjatoiveet koosteeseen, joka varmaankin ilmestyy ihan pian.

Oikein rauhallista lauantai-iltaa,
toivottaa Tanja


( Kuvat ovat valmistajien sivuilta lainattu )

5 kommenttia :

 1. Kivat toiveet, kelpaisivat kaikki tännekin :)

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut nyt muutaman ko postauksia, kivoja. Ja, kivoja toiveita. Tyyny ja jakkara voisivat kotiutua meillekin! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania toiveita sinun listallasi! <3
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Nuo jakkarat on upeat! Kivaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger