New year, new tricks

8.1.2017

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille ! Blogikin on lomaillut jo tovin, joten on aika siirtyä uuteen vuoteen ja uusiin kujeisiin. Minulla on sellainen fiilis, että tästä vuodesta tulee hyvä vuosi. En oikein usko uuden vuoden lupauksiin, vaan enemmänkin puhtaisiin kirjan sivuihin, jotka voimme itse kirjoittaa juuri sellaisiksi kuin haluamme. Tai no kyllä kakan ja onnen määrä per vuosi on varmaan aika lailla vakio. Silti omilla toimillaan voi vaikuttaa niin moneen asiaan. Itselläni vuoden teemoja on parikin. Ensimmäisenä omasta itsestä paremmin huolehtiminen; sekä  henkisellä, että fyysisellä puolella. Olen tajunnut vuosien varrella, että jos en saa tehdä tarpeeksi luovia juttuja voin pahoin. Tänä vuonna keskitynkin tekemään enemmän niitä juttuja, joista tulee onnellinen ja hyvä olo. Luovuus olkoon se toinen teema. Yksi haaveeni tähän liittyen onkin tänä vuonna toteutumassa.
Blogin osalta tämä tarkoittaa paljon enemmän aiheita, joita itsekin mieluiten blogeista luen. Luvassa on muun muassa kuukausittainen "ennen ja jälkeen" -osio, jossa tehdään jokin kodin pienempi tai isompi muutostyö. Lisäksi haluan tuoda esiin käsityöläisiä ja muita luovia tekijöitä ja heistä on tulossa oma juttusarjansa. Sisustusbloggaajaporukkamme kuukausittain vaihtuvissa teemoissa käsittelinkin juuri tuota käsityöläisyyttä ja siitä sain idean tähän postaussarjaan. Jos siellä lukijoiden joukossa on käsityöläisiä / taiteen tekijöitä, jotka haluatte mukaan juttusarjaan, niin laittakaa meiliä tulemaan. Mielessä on monta muutakin kutkuttavaa ideaa, mutta säästetäänpäs jännitystä tulevaisuuteenkin.
 Teille lukijoilleni lähetän roppakaupalla positiivistä energiaa ihan koko vuodeksi. Olkoon vuosi 2017 meille kaikille hyvä. Kuullaan pian <3

Rakhauella, Tanja

12 kommenttia :

 1. Hyvältä kuulostaa! Mulla on pakko ottaa itseä niskasta kiinni, kun herkuttelu on jäänyt päälle jo syksyllä...Jos maaliskuuhun pystyy olemaan herkuitta, niin hyvä on. Kaikille ei lupaukset sovi, mutta minun heikolle luonteelle pitää olla kunnon tiukka roti 😂 Ihanaa alkanutta vuotta Tanja ❤

  VastaaPoista
 2. Mä olen samaa mieltä, että omalla asenteella voi vaikutta siihen, miten asiat menee. Uskon, että positiivisuus tuo mukanaan lisää positiivisia asioita. Sen takia yritänkin kaikissa tilanteissa ajatella mahdollisimman positiivisesti ja opettelen parhaillaan turhasta valittamisesta eroon.
  Minäkään en tehnyt varsinaisia uudenvuoden lupauksia, mutta listasin muutamia toiveita (sellaisia, joihin voin itse vaikuttaa).

  VastaaPoista
 3. Hyvää alkanutta vuotta tätäkin kautta! Sinun suunnitelmat kuulostavat todella hyviltä, enkä malta odottaa mitä luovaa siellä nyt tapahtuu!

  VastaaPoista
 4. Asenne ratkaisee!
  Jään mielenkiinnolla seurailemaan tulevia postauksiasi!
  Ja, oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Jee jään odottamaan sormet syyhyten ennen/jälkeen -juttuja, kuulostaa erittäin hyvältä! :) Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta Tanja! Ei täälläkään oikein sen kummempia lupauksia ole tehty. Aion jatkaa myös itsestä huolehtimisen tiellä tänäkin vuonna, osoittautui viime vuonna oikein hyväksi tieksi :). Uusia blogituulia mielenkiinnolla odotellen!

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta! Suunnitelmat blogillesi kuulostavat tosi mielenkiintoisilta, pitääkin jäädä seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää Uutta Vuotta sinne :)

  VastaaPoista
 9. Hyviä teemoja! :)

  VastaaPoista
 10. Hyvää uuden vuoden aloitusta - ja koko vuotta! Hyvät on suunnitelmat ja mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tuleman pitää <3

  VastaaPoista
 11. Hyvää uutta vuotta!<3 Kaunista!<3
  Kivalta kuulostaa sun teemat.:)

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ihanaa alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin !
Thanks for your comments !
Tack för din kommentar !

Kiitos kun jätit viestin! || Thanks for your comments!

 

IDIS & INTERIÖÖRI © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger